CLANEK

 

Awakenings festival ohlásil první jména

Od 10. února si Jabba, každoroční maskot festivalu Awakenings, po náročném flámu vzpomíná na jména ze ztraceného seznamu pro letošní jedenáctý ročník. Festival netřeba moc představovat, poněvadž patří mezi nejlepší na světě s primárním zaměřením na odnože techno hudby...

 

Jabba si každý den vzpomene na nějaké umělce, kteří svými sety 25. června vyplní čas mezi 11:00 a 23:00 hodinou, a budou tak součástí dvanácti hodinového denního maratonu.

Zatím je známo, že Ricardo Villalobos, Luke Slater, L.B.S (Laurent Garnier, Benjamin Rippert , Stephane "Scan X" Dri), Oscar Mulero a Reeko měli co dočinění s hotelem. Jeff Mills a Speedy J tancovali na stole. Reboot s Lucianem odešli s nějakými děvčaty a okolo koktejlů se motali Âme, Henrik Schwarz a samozřejmě i Dixon.

Do konce příštího týdne by měla přibývat, vždy s vtipnou průpovídkou, dvojička nových jmen. Oficiálně nepotvrzení jsou například Adam Beyer, Makam, 2000 and One a spekuluje se i o Hawtinovi. O úplnosti a finální verzi line-upu vás budeme informovat.

Vstupenky, za velmi příznivou cenu, jsou k dispozici přímo na stránkách festivalu za 50 eur plus poplatky (1,5 eur + poplatky karty). Poslední dva ročníky byly téměř měsíc před akcí vyprodány, proto doporučujeme případným zájemcům zakoupit vstupy co nejdříve!

Zdroj: www.awakeningsfestival.nl

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016