CLANEK

 

Úplně poslední koncert Faithless se uskuteční 8. dubna!

Skupina Faithless, se kterou velká část z nás vyrostla, se rozhodla po patnácti letech skončit. O tom jsme vás informovali už minulý týden... Faithless na svých webových stránkách aktuálně uvedli, že 8. dubna odehrají poslední koncert!

 

V pátek 8. dubna budou moci fanoušci slyšet hity jako God Is a DJ nebo Insomnia naposledy a to ve známé londýnské O2 Brixton Academy. Do té doby ještě zahrají na několika koncertech – např. v Nizozemsku, Belgii, Dubaji nebo Skotsku. A v Londýně zahrají dokonce dva dny po sobě!

Pro velký zájem se přitom rozhodli své poslední vystoupení vůbec zprostředkovat co největšímu počtu posluchačů. Koncert bude tedy živě přenášen do mnoha kin v západní a severní Evropě. Celá show bude snímána v HD kvalitě a zvuk ve formátu 5,1, což by mělo zachovat atmosféru i v kinech se špičkovým ozvučením. Česká republika mezi vybranými zeměmi bohužel není. Pokud jste ale poblíž, nebo můžete vycestovat do některé z následujících zemí, můžete být u toho: Německo, Nizozemsko, Belgie, Lucembursko, Norsko, Velká Británie, Irsko, Estonsko a Lotyšsko. Podrobný přehled kin, včetně možnosti zakoupení vstupenek, naleznete zde.

Zdroj: Faithless.co.uk

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016