CLANEK

 

United Flavour pokřtí v pátek v Crossu svůj nový vinyl!

16. března 2012 vychází na českém dubovém labelu United Forces of Dub vinyl "Dub Attitude EP". Jedná se o kompilaci dubových remixů z posledního alba kapely United Flavour - Attitude. Desku míchal zkušený britský inženýr Derek Fevrier, známý mimo jiné také spoluprací s legendárními Twinkle Brothers. Z exkluzivního nevydaného materiálu dubových verzí a remixů, které se míchaly v Praze, pak United Forces vybrali šest tracků a poskládali je na speciální vinylové EP. Exkluzivně i pro tento release byl znovu vytvořen track "On my own again", na kterém hostuje skvělý a i u nás dobře známý britský vokalista Earl 16.

 

Svůj další 12" vinyl United Forces of Dub tradičně pokřtí a představí na své, v pořadí již páté, Release party 16. březnaklubu Cross v Praze, za účasti přizvaných muzikantů ze skupiny United Flavour. Jako speciálního hosta si přizvali v Evropě dobře zavedený projekt Jahtari se svým 8-bit reggae & dub stylem. Večer dále doplní v Praze sídlící britský selektor Mr. ISM a MC Turner z USA, za místní pak brněnská spojka RadioBufera a Jahly Soul za podpory dechové sekce ZZ Triple.

To vše proběhne v pátek 16. března v pražském Crossu, samozřejmě podpořené extra zvukem Roots&Future Sound Systemu. Pro všechny fandy dubu jasná povinnost!

www.unitedforces.cz

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016