REPORT

 

Brazil Runner´s Flashback: Let It Roll - Winter 2014

Tentokrát vám to dám pozpátku jako Tarantino. :) Je sobota, 15:00 a já se před chvílí vrátil z letiště, kam jsem odvezl Sigmu a Dannyho Byrda. Spal jsem asi hodinu, domů jsme přišli s holkama kolem šesté ráno, jsem plný emocí a zážitků ze včerejší mega akce a musím se o ně s vámi hned podělit. Odpočinek ještě chvíli počká. Předem se všem omlouvám za nízkou uměleckou hodnotu článku...

 

Jako již pravidelně před každou akcí LIR teamu mne v předstihu kontaktuje Bifidus Aktif a domlouváme podmínky byznysu. Posílá mi podrobnou tabulku s lety a přehledy ostatních řidičů. Na starost tentokrát dostávám starého známého - Dannyho Byrda, zástupce labelu Hospital, rodáka z britského Bristolu. Dále povezu Simona z projektu Delta Heavy a v sobotu ještě další známou tvář – Sigmu.

LIR - Winter 2014

Je tu jen menší zádrhel, jelikož již 4 měsíce řeším opravu svých německých kruhů, (Futureboundova přezdívka pro Audi, pozn. aut.) musel jsem pro tento running v den akce požádat o přátelskou výpomoc, tedy o zapůjčení letadla Míru Microse. Dík, kámo! :)

LIR - Winter 2014

Míra ve voze nechává pořádnou zásobu zlomené muziky, kterou hned ladím a vnitřně se začínám připravovat na to peklíčko, které ma zase přijít večer. Najíždím na pražský okruh a poprvé dnes nabírám směr Letiště Václava Havla. Juchů!

LIR - Winter 2014

Parkuji a nabíhám do příletové haly terminálu 1 na minutu přesně. :) Z brány právě vychází Sigma, pro kterého přijel Vladan Thiew. Fotku prosím!

LIR - Winter 2014

Na Dannyho Byrda čekám asi tři čtvtě hodiny a dokonce i já se začínám lehce stresovat. Po dalších pěti minutách ho konečně vidím, jak si to mašíruje s burgry v ruce od mekáče. Oh my gosh! :) Každopádně při focení burgry odložil stranou, aby negativně neovlivňoval slušnou a nezkaženou drum and bassovou mládež... Vítám ho ve městě a nastiňuji plán večera. Po cestě na hotel následuje debata na již klasický mix runnerových témat: hudba, cestování, vaření, rodina. V tomto pořadí. :)

LIR - Winter 2014

Přijíždíme na "ubytovnu" pro zahraniční DJe, kde Dannymu asistuji na recepci.

LIR - Winter 2014

Pořadatelé mi na recepci nechali pásky pro DJs, vjezdovku do areálu a další instrukce. Mazaní kluci...

LIR - Winter 2014

Dannyboy zůstává na hotelu a já jedu rychlou otočku na Vinohrady, kde nabírám starého dobrého kamaráda, ostravského DJe Elvise z Ext Dust, který přijel společně se Cphonem aka No Money zahrát na dnešní zábavu. Cphone ještě zůstává u Nesquika doma a já vezu Elvise na párty, kde od 21:00 roztáčí své stroje na Take Control stage. Po příjezdu na LIR si procházíme společně párty a já kontroluji backstage.

LIR - Winter 2014

Zásoby v artist VIPku v pořádku. OK, jsem sice řidič, nemusí mě to zajímat, ale nad ránem... Kdo ví?! :)

LIR - Winter 2014

Elvise přivádím na stage, kde ho už z dálky vítá Pixie. Dávají společné foto.

LIR - Winter 2014Krátký přátelský rozhovor a Elvis jde na to. Užij si to, brácho, já musím zase letět. Vybíhám před halu, kára, brána, plná čára a tradá směr Ruzyně. Na letišti 5 minut čekám a vítám se se Simonem aka Delta Heavy.

LIR - Winter 2014

Opět klasika, cesta, rozhovor... Jedna Simonova myšlenka mi utkvěla v hlavě. Říkal, že se v Praze vždycky hrozně zruší a že Praha je "too heavy" i pro Delta Heavy. :) Vtipálek. Recepce, ubytování. Simon si jde odpočinout a já mám teď chvilku pauzu, takže zpět na párty!

LIR - Winter 2014

Občerstvuji se v backstage rudým býkem a jsou zde další známí kámoši. Vestoje se Prolix vítá s MC Versem, vzadu vlevo odpočívá Phace.

LIR - Winter 2014

Během mé cesty pro Delta Heavy dorazil do areálu už i brácha Cphone aka No Money, zde ho zastihuji v přátelské děbatě s Gridlokem, který hned ochotně pózuje na fotku.

LIR - Winter 2014

Zde jedna "backstageovka" zpoza ramen. Akira, Bifidus Aktif a šéf techno.cz - Dan Kafka.

LIR - Winter 2014

Na půl druhou jedu na hotel pro Dannyho Byrda, který v 02:00 hraje na hlavním pódiu. Vedu jej na stage a jdu mu pro pití... U ledničky potkávám Mind Vortex, Pendulum a MC Verse.

LIR - Winter 2014

Danny Byrd rozjíždí pěknou show a hala je totálně plná! Tenhle díl se opět maximálně povedl. Bravo kluci!

LIR - Winter 2014

Dannyho vystoupení je za námi. Jelikož hraje zítra na dalším mejdanu, po setu jej čekám a rovnou jedeme na hotel. Zde se ještě loučí s promotérem Sukim a Mind Vortex. V pozadí se mihl Ondra z LIR teamu. Dannyho vykládám na hotelu a kolem čtvrté ranní se vracím naposledy do areálu. Bezpečně parkuji a dostávám prvního Jacka s kolou. Doma jsme kolem šesté, ale v pořádku - stihl jsem to všechno dohnat. :)

LIR - Winter 2014

V sobotu  ve 12:00 mě probouzí budík a ostrá bolest hlavy. Sprcha, oblíkačka a šup na hotel pro Dannyboye a Sigmu a letiště. Po cestě se kluci baví spolu a řeší produkci.

LIR - Winter 2014

Na letišti se loučíme a od Sigmy dostávám láhev "Džej Dý". Další už ne! Pomooooooc! :)

LIR - Winter 2014

Jako vždy mě LIR skvěle pobavil - super music, krásná pódia, mocný zvuk, industriální projekce, na main stage dělo, řekl bych, že téměř vyprodáno, hodně známých tváří a dobrého pití! Příště na 100% zase. Mějte krásné dny a užívejte!

Brazil Runner

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
Dan
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016