CLANEK

 

Největší festivalový sud v Evropě má premiéru za sebou

Velikostí předčil všechna očekávání, obsahem okouzlil každého, kdo jej navštívil. Jameson Barrel se stal na festivalu JamRock oblíbenou destinací mnoha hudebních fanoušků i kapel. Během svého vystoupení jej ocenil také Everlast: "Zdravím všechny, kdo jsou tam u toho sudu nahoře a pijí jednu z mých nejoblíbenějších whiskey! Něco takového jsem vážně ještě neviděl," pozdravil americký zpěvák a rapper posluchače, kteří si vybrali pro sledování jeho koncertu právě balkón největšího festivalového sudu v Evropě.

 

Mezi tím už si užívala nabídku drinků v Jameson Barrelu skupina Snap Call, která jako jedna z prvních ochutnala úplně novou whiskey Jameson Caskmates. "Netušili jsme, že whiskey a pivo k sobě můžou mít takhle blízko. Všechno to kombinování dobře známe, a když neprobíhá v režii barmanských odborníků, nekončí to zrovna dobře. Tohle je ale úplně jiná liga – whiskey zraje v sudech po irském černém pivu a chytá díky tomu velmi specifickou chuť. Jsme nadšení," pěli chválu po slavnostním otevření soudku s Jameson Caskmates členové Snap Call, kteří druhý den odehráli skvělý koncert na Park Stage.

Jameson

Kdo nebyl na JamRocku, nemusí litovat. Obří Jameson Barrel bude stát také na Vysočina Festu a Sázavafestu i se svou kompletní nabídkou – Jameson Caskmates, osvěžující longdrink Jameson Ginger, který si může každý sám namíchat tak, aby měl ten správný říz, a spoustu dalších drinků. Na kytary a na sudy!

Jameson

Kde najdete Jameson Barell:

Vysočina Fest 7. – 9.7.
Sázavafest 4. – 6.8.

www.jameson.cz
www.pijsrozumem.cz

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016