CLANEK

 

Na Sázavě vyroste největší festivalový sud v Evropě

Důvodů strávit první srpnový víkend na Sázavafestu je spousta. Zazpívá tam úžasná Skye Ross ze skupiny Morcheeba. Wohnout budou nejen hrát, ale můžete se těšit i na autorské čtení z jejich knihy. Jako jedna z hlavních hvězd vystoupí Mike Spirit, kterému se daří, na co sáhne. Nebudou chybět ani Vladimir 518, Monkey Business, Mig 21, bez nichž se neobejde žádný pořádný festival. A na všechny ty koncerty uvidíte nejen z parketu, ale i z ochozu obrovského sudu, v jehož barech si můžete dát svoji oblíbenou whiskey na spoustu způsobů.

 

Jameson Barrel se stal na vybraných hudebních festivalech letošního léta oblíbenou destinací návštěvníků i účinkujících kapel. "Okouzlil nás svým rozměrem i obsahem. A je to strategické místo – vidíte a slyšíte všechno, co chcete, máte po ruce super pití a skvělou obsluhu," říká skupina Snap Call, která v sudu strávila celou jednu letní noc, a dokonce se zúčastnila slavnostního otevření sudu s letošní novinkou Jameson Caskmates.

Jameson

V Jameson Barrelu se toho dá ale dělat mnohem víc než jen ochutnávat novou whiskey, která má specifickou chuť a vůni proto, že si vzala i to nejlepší ze sudů, ve kterých zrálo irské černé pivo Stout. Například si tam každý může namíchat svůj koktejl Jameson Ginger přesně s takovým řízem, jaký má rád. Anebo se může zúčastnit některého ze zábavných workshopů, díky kterým si buď trošku zvedne adrenalin a rozhýbe tělo, anebo si ze Sázavafestu odnese něco na památku.

Od 4. do 6. srpna se tedy uvidíme víte kde. Tak na kytary a na sudy!

www.jameson.cz
www.pijsrozumem.cz

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016