CLANEK

 

MeetFactory nespí ani v těchto dnech

Stejně jako mnoho jiných kulturních továren, musela i MeetFactory jít z důvodů nařízení vlády na chvíli od strojů a zavřít vrata. Na dobu neurčitou byl zastaven program všech čtyř dramaturgií – hudby, divadla, galerie a rezidenčního programu. Přesto - i když tahle parta neumí v současnosti přesně říct, kdy zase otevře, nadále plánuje a pokračuje v přípravách akcí.  Pokud jste se neocitli v těžké situaci a máte chuť podpořit kulturu, nabízíme vám několik zajímavých cest, jak přispět...

 

Jednou za rok pro vás smíchovská továrna připravuje akci Veřejný dům, která má ukázat, co se v MeetFactory děje. Dubnový termín se kvůli bezpečnosti nestihne, ale Veřejný dům bude! Pomozte ho zrealizovat příspěvkem, symbolickým vstupným, a podpořit tak činnost MeetFactory. Podpořte na darujme.cz a otevřete Veřejný dům v MeetFactory. Drink na baru jistotou!

MeetFactory

Kupte si divadelní dárkový voucher - jakmile se situace uklidní, můžete ho proměnit za jakékoliv aktuální představení. Zároveň zde v létě plánují obnovit inscenaci Psí dny, která je situována v bývalém Barrandovském bazénu. Vstupenky jsou již v prodeji na stránkách MeetFactory, stejně tak jako na jiná představení.

MeetFactory

Velký dík za to, že nevracíte vstupenky za zrušené koncerty. Většinu se ale daří přesunout na podzim. Sledujte FB MeetFactory, nebo se koukněte na web, ať víte, jaké koncerty jsou aktuální.

MeetFactory

Zajímá vás, co dělají lidé z MeetFactory v karanténě? Co poslouchají, co čtou, na čem pracují? Zjístíte na Facebookuinstagramu či spotify.  

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016