CLANEK

 

United Music dnes pořádá "Tribute To Thomas"

V únoru jsme se s těžkým srdcem rozloučili s DJem, producentem a kamarádem Thomasem Coastlinem, který byl neodmyslitelnou součástí Transmission Festivalu od roku 2013. Jeho pověstné warm up sety, kterými otevíral noc v O2 Areně, navždy zůstanou vryty do srdcí mnoha fanoušků.

 
Thomas bojoval s rakovinou od roku 2016, ale přesto neustále sršel pozitivní energií. Během léčby přišel s myšlenkou pomáhat díky hudbě onkologiím a vícekrát uspořádal charitativní akce pod hlavičkou "Trancer Against Cancer". Thomas nechtěl, abychom truchlili, jeho přáním byla oslava života. Proto jsme ve spolupráci s domácími a světovými DJi připravili speciální online vzpomínku s charitativním rozměrem "TRIBUTE TO THOMAS". Více než 24 hodinový live stream začne v pátek 9.4. 2021 v 18:00 na YouTube a Twitch kanálech Transmission Festivalu setem Thomasova kamaráda a kolegy Luigiho di Mare, se kterým společně tvořili projekt D3light.

Thomas Coastline

V pátek své sety dále odehrají Elevven, Michael Burian, Dennis Sheperd, Jorn Van Deynhoven, Artento Divini, ReOrder a Super8 & Tab. V noci si pak připomeneme Thomasova další vystoupení.

Thomas Coastline

Sobotní ráno zahájí Marc Van Gale, který svou účastí již podpořil předešlé aktivity "Trancer Against Cancer". Dalšími sety pak přispějí Pinkque, ProggyBoy, BiXX, XiJro & Pitch, Alessandra Roncone, Rodg, Ruben De Ronde, KhoMha, Orjan Nilsen, Whiteno1se a další. Thomase si ve streamu připomenou i jeho přátelé, kolegové a fanoušci. "TRIBUTE TO THOMAS" má kromě vzpomínky na Thomase i charitativní rozměr. V předprodeji je právě teď limitovaná kolekce triček "TRANCER AGAINST CANCER". Trička budou vyrobena až po ukončení sbírky příští měsíc, aby se odpovědně nakládalo s příspěvky. Toto řešení je nejen ekonomické, ale taky velmi šetrné k přírodě, protože žádná trička nezůstanou ležet na skladě. Trička budou vyráběna z biobavlny s vyšší gramáží. Na výběr máte ze dvou různých barev (bílá a černá) a textury nápisu (glitter nebo matný) a různých velikostí. Výrobní cena trička je 10,- € a prodejní cena je 20,- €, takže přesně polovina ceny půjde na boj proti rakovině. Tričko zakoupíte zde.

Thomas Coastline
 
Do veřejné sbírky, jejíž výtěžek půjde na pomoc při léčbě rakoviny, se můžete zapojit i přímo – libovolnou sumou na transparentní účet vedený ve Fio Bance 2901949271/2010 (IBAN:CZ3320100000002901949271, BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX). Jestli je pro vás pohodlnější platba přes PayPal, můžete svůj příspěvek zaslat zde. Pomozte nám pomáhat a zavzpomínejte si v pátek a v sobotu spolu s námi na bojovníka Thomase!
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016