CLANEK

 

Subgate otevírá v Praze novou dýdžejskou školu

O víkendu místo bujarých večírků, přes týden dýdžejská škola a kurzy pro začínající i pokročilé hudební producenty - to je nový koncept Vinyl Baru, který více jak pět let sídlí na adrese U Milosrdných 10 na Praze 1, kde pravidelně hostí přední umělce české taneční scény.

 

Ve spolupráci s domácím producentem Subgatem zde vznikla začátkem dubna dýdžejská škola, která je určena úplným začátečníkům i pokročilým, kteří mají zájem proniknout nejen do tajů dýdžejingu a seznámit se lépe s technickými možnostmi hraní, ale také je zaměřena na skládání hudby a práci s hudebními softwary. 

Subgate
Výukovou část mají na starosti spoluzakladatel školy Ondřej Beránek (Subgate), který se posledních pět let z dvacetileté kariéry producenta a dýdžeje věnuje těmto oborům i jako lektor, a Jiří Tregner (DJ TiGi), který předá zájemcům své zkušenosti v dýdžejských dovednostech a také coby rezident pražského klubu Retro Music Hall a zakladatel hudebního magazínu a labelu Housemagazine.cz poradí v oblasti marketingu a hudebního managementu.

TiGi

Vinyl Bar dj school nabídne zájemcům několik druhů kurzů - beginner pro úplné začátečníky, advanced pro pokročilé a individuální kurzy tzv. one2one. V rámci kurzů budou zájemci pracovat s profesionální dýdžejskou technikou, která je standardem ve většině klubů a na světových festivalech.

Talentovaní absolventi školy se pak budou moci prezentovat před veřejností v rámci večerního programu ve Vinyl Baru a případně i na dalších eventech. Kompletní informace o aktivitách školy a nabídkách kurzů najdete zde.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016