PARTYINFO

 

MOON:SHERRY

Datum konání:
12.09.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Akropolis
DJs:
4BeCome1, Nepallos & J.V.Matty, Dolph & Raffael T, Miss B., Kao Oui, The DLV
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 50 Kč
Line-up:
MoOn Stage:

22:00 - 23:30 - Dolph (deep open set)
23:30 - 01:00 - 4BeCome1 (deep/tech)
01:00 - 02:30 - Raffael T. (deep&classic)
02:30 - E N D - Nepallos & J.V.Matty (classic deep close B2B set)

Sherry Stage:

22:00 - 00:00 - Miss B. (exslusive deckmix set)
00:00 - 02:00 - Kao Oui (deep classic)
02:00 - 05:00 - The DLV show (2 Djs vs. 1 Djane - techhouse)
 
 
MoOn:Sherry vol. 4 již v sobotu v Akropoli

Po skvělém a na zážitky bohatém letním vydání MoOn:Sherry bude Palác Akropolis hostit další pokračování tohoto house večírku, plného aktuální hudby a zajímavých DJ setů. Největší novinkou čtvrtého dílu je fakt, že akce již nebude jen na Malé scéně, ale obsadí i Divadelní Bar, na kterém budou vládnout víceméně ženy!

 

Jsme velmi rádi, že se nám podařilo pozvat krásnou a ostřílenou matadorku naší hudební scény, kterou je jedna ze stěžejních postav monster festivalu United Islands of Prague, DJane Miss B.! Barborka nám zahraje na gramofony svůj typický sound, kterým je mix breaku a house music. Vzhledem k tomu, že jí velké pracovní vytížení nedovoluje vystupovat tak často, jak by chtěla, je její vystoupení takovou malou raritou. Už se na ni moc těšíme.

Miss B
Dalším zástupcem něžného pohlaví bude mlaďounká a velmi talentovaná DJane, s dosti neotřelým jménem Kao Oui, která brázdí open i klubové party od loňského roku a podařilo se jí získat mnoho fanoušků, kteří hltají její podání house music. Nenechte si jí ujít, bude to lahůdka!

4become1

Posledním hostem na Sherry stagei bude naše domácí zástupkyně, členka projektu The DLV, DJane Lucii, která bude samozřejmě vystupovat v doprovodu obou pánů, které znáte pod jmény Dejvok a Patrick Villa, kteří aktuálně sklízí úspěchy na mnoha tanečních událostech. Jejich závěrečnou a našlapanou back2back show rozhodně neopustíte dobrovolně.

Dolph & Raffael T.

Na Malé scéně se můžete již tradičně těšit na sestavu, která je zde od samotného začátku MoOn:Sherry. Naši music puboví mágové Dolph a Raffael T. celou stage nakopnou svým exklusivním podáním aktuální deep house music. Projekt 4BeCome1, za kterým se skrývá DJ Ketan a jeho hudební kolegové, bude v programu pokračovat svými deep až tech-house rytmy.

 J.V.Matty a Nepallos

O tradiční a velmi důležitý závěr akce MoOn:Sherry se opět postará talentovaná dvojka J.V.Matty a Nepallos, kteří svým jedinečným pojetím deep a klasické house music nepustí tancechtivce dříve jak v brzkých ranních hodinách. 

Začínáme úderem 22:00 a končit budeme hodně nad ránem. Přijďte včas!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016