PARTYINFO

 

MÍROVÁ TRAMVAJ T3

Datum konání:
21.09.2015 - pondělí
Místo konání:
Praha - Open Air
DJs:
Jazzmoper J (Australia / Creature Comforts), Gazi (South Africa / Prague Sessions), Anna Myschkin (Duna), C´moi (Pekelnej Bar)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 14:00
 
 
Mírová Tramvaj T3 Projede Prahou

Nastupte s námi do Mírové tramvaje T3 a pojeďte spolu s námi diskutovat o horkých tématech dnešních dní. Zahrají vám domácí i zahraniční DJs, ochutnejte fair trade občerstvení a na závěr se s námi staňte účastníky hudebního happeningu.

 

Jízda se koná na Mezinárodní den míru 21.9. 2015, Jejím smyslem je podpořit hledání mírových a nenásilných řešení v konfliktních situacích a vyjádřit solidaritu s lidmi, kteří kvůli občanským válkám a nezdařeným invazím opouští své země a hledají bezpečí. 

Akce je první z připravovaných aktivit v rámci kampaně Česko proti chudobě, která se zapojila do celosvětové sítě Action/2015. Naším cílem je mobilizovat veřejnost v tomto důležitém roce, kdy politici z celého světa na třech důležitých summitech rozhodují o naší budoucnosti na dlouhá léta dopředu.

Rozhodují o tom, zda bude náš svět řídit nezdaněný kapitál z daňových rájů nebo obyvatelé a jejich nezkorumpovaní zástupci.

A budou rozhodovat i o tom, jak budeme přistupovat k ochraně lidské civilizace i dalších živočichů a rostlin a tváří v tvář klimatické změně.

Jen v míru jsme schopni zajistit osobní a společenský rozvoj pro naše blízké. Podpora a posilování míru spolu s rozvojem pak jsou zásadním faktorem pro zajištění lidské důstojnosti. Jsou nezbytné i k tomu, abychom lidem, kterým pomáháme najít azyl před válečným běsněním, pomohli vrátit se domů co nejdříve, aby i oni mohli být se svými blízkými a znovu budovat svou zničenou vlast. 

Program 14:00 - 18:00

Mírová jízda tramvají T3, fair trade občerstvení (můžete nastoupit na každé zastávce)

DJs

Jazzmoper J (Australia / Creature Comforts)
Gazi (South Africa / Prague Sessions)
Anna Myschkin (Duna)
C´moi (Pekelnej Bar)

Doprovodný program:

* tématické stánky
* diskuze
* dětské workshopy
* divadlo Rozmanitostí v Mostě
* afrobubeník Papiss Nyass + bubeníci a tanečnice
* neJen divadelní kapela neDloubejsevnose
* závěrečný hudební happening 17:00 - 18:00
Václavské náměstí / přejezd Vodičkova / Jindřišská

Více info a trasa tramvaje bude upřesněna, sledujte nás!

Dobrovolníci, hudebníci, tanečníci, kteří by se chtěli zapojit, zvláště pak během happeningu, jsou vítáni - pište na tana.bednarova@gmail.com.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016