PARTYINFO

 

POLÍVČIČKA

Datum konání:
13.11.2015 - pátek
Místo konání:
Brno - FBB Klub Na Dráze
DJs:
Joshek, Electronic Bitches
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: dobrovolný
 
 
Akce Polívčička již příští pátek

Zatímco Ibe si šetří své bubínky pro studiové bedýnky s kapelou Voodooyoudoo, kde se ve studiu vaří trošku jiná polívčička, tak naopak Romano Porni se po nedávné odmlce rozhodl si tu krátit chvíli. Tento večírek je setkáním. Funk Halen, Trick, mr P - Electronic Bitches v sestavě 1+1=3. Pozvání také přijal až ze Svitav zde v Brně oblíbený Joshek. Tak aby ne, že - hezky se usmívá a umí zapařit, to se ve štatlu cení.

 

Děláme možná všední zábavu, děláme ji rádi. Děláme to v podzemí, tam patříme. Tam jsme doma. Máme rádi svůj House, máme rádi svoje tempo. 

"Rodinný" večírek EB. Prostě přijďte! Pozvěte své nejbližší a blízké, nakonec jsme všichni jedna rodina. Večírek věnovaný všem uprchlíkům z tohoto světa... Prch, aspoň na moment! A pak s ničím se to nemá přehánět, ne... Takže taťko a mámo, budu doma v devět... ráno. 

Zvuk zajišťuje Event Live 

Děkujeme za podporu FBB Klub Na Dráze

Akce se koná v nově zatepleném nekuřáckém jakoby tunelu, vytápěném dřevem. Omezená kapacita, takže pokud chcete mít své místo na platze, přijďte už na pivko Poutníka či grog. Muzika bude bublat od 20:00. Jedna z nejlepších pivnic v Brně s privátní atmosférou, tak kam bys šel...

Vstupné dobrovolné.

Každý, kdo přispěje, dostane polévku zdarma. (ale omezení jsme)
Dobrovolným příspěvkem nebo koupí polévky přispíváte na zvukovou aparaturu.
Sami Sobě Večírek!

Joshek

https://soundcloud.com/joshek/spanelskavesnice

Electronic Bitches

https://www.mixcloud.com/ElectronicBitches/romano-porni-rann%C3%AD-prstoklad-fall-2015/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016