PARTYINFO

 

NASTÁVÁ CHAOZZ

Datum konání:
12.12.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Signal Dome
DJs:
Kato (aka Deph), BA2S, Skupla, Fugaz, Rusty
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 100,- Kč
 
 
V klubu Signal nastává Chaozz aneb stará tlupa zase spolu

Ježíšek letos dorazí do žižkovskýho klubu Signal předčasně už nadcházející sobotu 12. prosince a přestože s sebou přiveze jen jeden dárek, pro všechny fans domácí hip-hopový scény to určitě bude dárek velmi speciální.

 

Už v srpnu jste měli jedinečnou možnost vyrazit do Signalu a stát se tak svědky exkluzivního setkání legend českýho hip-hopu. Na jedný hromadě se tu společně sešli členové veleúspěšných Prago Union Kato a DJ Maro a ex-Chaozzáci DJ Ba2S se Skuplou. Mejdan se vyvedl na jedničku s hvězdičkou, všichni si večer moc pochvalovali a tak se hned začaly spřádat plány na další pokračování. A to pokračování je právě tady.

I tentokrát se můžete těšit na mimořádný večer! Na místo činu totiž dorazí téměř kompletní sestava bývalý Chaozz krů, aby vám předvedla svý DJ skillz. Nebude chybět "kousající bezzubý básník" Kato aka Deph, DJ Ba2S se Skuplou, který nyní navíc doplní i Fugaz s Rustym.

Představovat vám blíž tyhle chlapíky by bylo určitě plýtváním času. Přestože je Chaozz už pěknou řádku let takříkajíc mimo, časy, kdy se na nás odevšad valily jejich nezapomenutelný rýmy, si všichni moc dobře pamatujeme. Místo dalších řečí se tak teď radši podívejte v obsáhlym fotoreportu, jak to v srpnu v Signálu vypadalo a v sobotu se nechme překvapit, jestli kluky skvělá atmosféra, která v klubu tehdy panovala, strhne natolik, že do ruky nakonec vezmou i ten mikrofon – něco si totiž vrabci na střeše šuškaj. :)

Fotoreport

Závěrem jen ještě jedno malý upozornění! Uvedený program nebude vhodný pro děti a mladistvé, takže 12. prosince v devět hodin večer děti vyčůrat a spát a vy ostatní v Signal Clubu nástup udělat pořádnej bordel! :)

Těšíme se na vás!

Signal Club crew 

Užitečný odkazy:

Chaozz
DJ Ba2S
DJ Skupla

Mediální partneři akce:

Spin Radio, Fan-tom.cz, Kulturio.cz, Prague-Up & Coming, WeAreHipHop.cz, Techno.cz, Poslouchej.net

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016