PARTYINFO

 

FUTURUM CLUB NIGHT: RED AXES

Datum konání:
24.09.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Futurum Music Bar
DJs:
Futuroom1: Red Axes (Tel Aviv), Jorgos, Fatty M & Milan Kroutil, Mike.H & Not_Me
Futuroom2: Disco Moreti, Yadel
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 213,- Kč https://goout.cz/cs/listky/red-axes/ncq/, na místě 250,- Kč do půlnoci / poté 290,- Kč
 
 
Futurum Club Nights odstartují podzim v sobotu s Red Axes

Švédské techno, norské ambienty, baleárské baleáry... Tel Avivský Red Axes! Kdo někdy navštívil Tel Aviv, tak dá za pravdu, že ne New York, ale Tel Aviv nikdy nespí. Praha posledních pár let jede, ne že ne, DJský pult najdeš pomalu i v řeznictví a místní "crews" si plní jeden sen za druhým, ale pořád to je ještě daleko do izraelské reality. Nespočet plážových klubů, městské festivaly, mega párty v negevské poušti, divoké "psýčkařské" zašívárny, spousta rockových klubů a pravidelná setkání desítek bubínkářů u moře při západu slunce. Do toho sem tam nějaký ten bombový atentát a fakt, že stejně jako tramvaj, má na přechodu přednost tank.

 

To vše formovalo i kamarády z dětsví Dori Sadovnika a Niva Arziho. Nebyli to ale vždy typičtí "clubheads". Jejich společný hudebni "background" byl v pubertě spíš o new wave, synth popu, punku a italo discu. Tímto směrem se také ubíral jejich první společný projekt RED COTTON. Cestu do světa velkého elektronického cirkusu jim otevřelo jejich debutové LP "Ballad Of The Ice". V té době se ještě pořád pohybovali na hraně, mezi rockovými kluby a hedonistickými akcemi v některém z mnoha undergroundových lokálních klubů. To vše imponovalo Cosmo Vitellimu z I’m A Cliché Records a jedeš... Residence v bývalé továrně na sodovky, hraní s Cosmo Vitelli, Ivan Smagghe, Jennifer Cardini, Marc Pinol, Comeme crew, Optimo. Další zásadní moment byla spolupráce s Abrao Levinem, kterého znali ještě z dob Red Cotton. Abrao, aby divností nebylo v jejich příběhu málo, byl zase člen brazilské post punkové kapely. A právě jeho vokály sedly do zaslaného instrumentálního tracku jako prdel na hrnec a jedeš...

Celé to prostě zapadlo do sebe a RED AXES jsou momentálně "hot hot stuff". Po úmorných, milionkrát vykradených tech house, generických, prvoplánových tuckách je tady NEW WAVE. RED AXES potvrzují jejich "jinakost" na pódiích, která jsou sama o sobě garancí zážitku. Jenom tento rok obrazili například Berghain, Oval Space, Sonar, Nachtdigital, Ibizu, Glastonbury, Fusion, Love International, Flow, Sunset Campout.

CZ/SK support na tuto párty byla jednoduchá volba:

Jorgos Mocek a jeho zaliba v Disco Halal labelu
SEED - Mike H a Not_me hrají tento sound už pěknou řadu let
Milan Fatty M - ví, kdy a proč pustit právě tracky z Multi Culti 
- Milan Kroutil - z Correspondant a Multi Culti kupuje téměř naslepo všechno
Pepi MøretiDavid Yadel a Tono jsou zase zárukou opravdu chilloutové selekce na druhém pódiu.

Po jarní sezoně s Robag WruhmeSESSION VICTIMDasha RushAlex SmokeAQUARIUS HEAVENNachtdigital 19 showcaseRommekDasha Redkina zahajujeme podzimní sezonu 24.9. právě s Red Axes a moc se na to těšíme"

Letní prázdniny jsme na klubu hodně makali a těšit se můžeš i na naše zatím tajné vizuální želízko v ohni.

FB event

https://soundcloud.com/ redaxes
https:// www.residentadvisor.net/dj/ redaxes
https://www.discogs.com/ artist/2537824-Red-Axes

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016