PARTYINFO

 

SKYLINE

Datum konání:
15.12.2016 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Skyline
Info:
http://www.roxy.cz
Popis:
vstup: předprodej: 180,- Kč + poplatky GoOut, Ticketpro a Ticketportal
 
 
Pražský koncert Skyline bude v prosinci v Roxy

Sedmé studiové album skupiny Skyline s názvem "Jungle" vyšlo letos v červnu. Žánrově pestrou desku představí fanouškům po letní festivalové sezoně konečně také v klubech. Podzimní turné má celkem třináct zastávek, Brno je v plánu 8.12 (Fléda), Praha 15.12. (Roxy).

 

Během tohoto léta vystoupili Skyline na opravdu velkém počtu tuzemských festivalů včetně putovního Hrady.cz a stihli se také zastavit na Slovensku (Grape Festival). Nová deska vyšla ještě před létem, a tak si ji už fanoušci během léta pořádně zapsali do paměti. “Letošní festivalová sezona byla naprosto skvělá! To sice říkáme každý rok, protože to tak každý rok naštěstí je, ale je pravda, že letos nám to přišlo ještě o kousek lepší než obvykle. Máme radost, že věci z nové desky skvěle fungují naživo a asi i proto jsme během léta zažili řadu koncertů, které pro nás jasně spadají do kolonky "nezapomenutelné", říkají Skyline.

Skyline

foto: Tomáš Třeštík

Na podzim má kapela v plánu celkem třináct měst, celá tour skončí už tradičním předvánočním koncertem v klubu Roxy. Kromě toho chtějí Skyline vydat dva nové videoklipy, a to k songům "Timeless" a "Rave", každý z nich bude v úplně jiné náladě a fanoušky určitě svým zpracováním překvapí. Připomeňme, že prvním videoklipem z desky je "Ocean", který natočil režisér Tomáš Bláha. Ten si vzal také na starosti klip k už zmiňované písni Rave. "Zatím toho nemůžeme moc prozrazovat, ke klipu "Rave" můžeme říct jen to, že se natáčel v jihočeské Blatné a vypráví příběh místního DJe. Klip k Timeless pak připravuje režisér Petr Skočovský a ten bude takovou kombinací přírodní romantiky a sci-fi horroru,” vysvětlují Skyline.

 



Vstupenky na 15. prosince do klubu Roxy jsou k dispozici v předprodejních sítích GoOut, Ticketpro a Ticketportal za 180,- Kč + poplatky.


SKYLINE JUNGLE TOUR PODZIM 2016:

22.10.  Beroun, Metro

29.10.  Ostrava, Fabric

11.11.  Vroutek, Zkušebna

12.11.  Liberec, Bunkr

16.11.  Plzeň,  Divadlo Pod lampou

19.11.  Frýdek - Místek, Stoun

25.11.  Pardubice, Žlutý pes

26.11.  Prostějov, Apollo 13

2.12.    Svitavy, Tyjátr

3.12.    Kolín, Městský společenský dům

8.12.    Brno, Fléda

9.12.    Jaroměř, Bastion 35

15.12.  Praha,  Roxy


iTunes

Deezer

Spotify

Amazon


První klip z nové desky k singlu Ocean:

 

Více zde:

www.skylineweb.cz

www.dsmacku.com

www.championship.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016