PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
27.10.2016 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz) feat. MC Manda, Gazi (JAR), Daho (Nula2)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Čtvrteční Unplugged na vodě opět multižánrový

Tak jak? To zvláštní léto už pro tento rok odvál čas a podzim pomalu ale jistě přebírá žezlo, ale kdo říká, že teď budou ulice jako vymetené a všichni hipstři už nevytáhnou ani ty vousaté paty? Chce to jen vyměnit bezstarostný outfit za ten o maličko starostlivější a nenechat se zastrašit pár kapkami deště a teplotami, které mají k bodu mrazu opravdu daleko... Pokud tedy nejste žádná vořezávátka a na pražské náplavky vás to táhne tak jako tak, určitě vezmete zavděk originální kulturou na House boatu U Bukanýra. Ten ožívá už ve čtvrtek a čtvrtek s datem 27. října bude živější ještě o něco více. Jasně, modří už vědí - v pátek je svátek a pokud budete na dubové palubě už zase řádit jak o život, pak si zdejší pobyt pod hlavičkou párty Unplugged maličko protáááhneme ke spokojenosti nás všech...

 

Jak tedy bude vypadat lodní řád pro tento Velký den? Oba hostitelé, tedy DJ Face a MC Manda, kteří se již 9 let starají o to, aby vám bylo na tomto párty škuneru blaze, na sebe již tradičně berou tu velmi zodpovědnou roli žhavičů parketu. Hlavně nepřepálit začátek, že?! Na bujaré veselí bude ještě dost času a deep house a nu disco servírované již od desáté večer vám letošní léto tak snadno připomenou. Nové placky od Vika, nové rýmy ze Srbska - to by bylo, aby tohle zas a znovu nefungovalo... Funkční za mixážním pultem byl několik krásných let po sobě i sympatický Gazi s velmi nakažlivým úsměvem, který k nám před časem pracovně zavítal až z daleké JAR a rozdával zde prostřednictvím svých setů radost doslova na každém kroku. Všechno hezké však jednou končí a on teď bude plnými doušky radost rozdávat na opačném konci světa. Máte tedy opravdu už jen pár příležitostí vychutnat si jeho muzicírování v našich klubech a jsme moc rádi, že také Bukanýr se stane jedním z rozlučkových míst. Jeho speciální pestrobarevný “bye bye set“ tedy pouze připomene, jak skvělé skladby za pobyt u nás nastahoval, jak skvěle míchá, ale bohužel také jak moc nám všem bude už brzy chybět... :( K pestrobarevným setům poskládaným s logikou i láskou má blízko i druhý vzácný host, který na vltavskou bárku zamíří každý rok a pokaždé to stojí za to! Daho, jednoznačně nejslavnější DJ z Jablonce nad Nisou, bude tentokrát experimentovat ještě o něco více, nicméně techno kostra bez přebytečných kostlivců ve skříni zůstane samozřejmě zachována. Těšte se, tyhle vinyly mají totiž ve svých drážkách energie víc, než lecjaká vychlazená plechovka!



Podzim v Praze, to nejsou jenom nevlídné plískanice, brzká tma, šeď a beznaděj... Záleží na tom, kde a s kým ho trávíte. My čtyři v tom máme jasno a přesně víme, co budeme 27. října dělat. A co vy? Přidáte se, nebo budete vzdychat nad něčím, co už se nedá vrátit? Těšíme se na vás! 

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 24. listopadu 2016 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Smeti a Pierre Urban (Radio 1).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016