PARTYINFO

 

WHO CARES? IBIZA

Datum konání:
03.02.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Groovem8 (Insonus Music / Ibiza Rocks), Fonnegra (Insonus Music / The Beach Ibiza), Zuzka (Insonus Music / The Beach Ibiza), Bollo (Soluble Recordings / Bambuddha Ibiza / Bora Bora Ibiza), David Korg (Insonus Music / Baybar Ibiza / Eden Ibiza)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: 200,- Kč
 
 
Páteční noc bude v klubu Radost FX ve znamení Ibizy

Radost FX tento pátek uvede taneční koncept párty Who cares? Ibiza, jejíž protagonisté jsou právě na celosvětové Winter Tour a vůbec poprvé zavítají do České republiky!

 

Jde o originální koncept párty z Ibizy, který mají pod taktovkou DJs a producenti David Kôrg a Bollo, a představuje nejlepší undergroundovou elektronickou taneční hudbu v rozmezí od deep house až po techno. Koncept byl založen v létě 2015 v jednom z nejznámějších klubů na Ibize EDEN IBIZA, a brzy se stal velmi úspěšným i na jiných místech jako například v DOT SUPERCLUB a dalších místech po celém Španělsku až po klub LOOP 54 v Andoře. V rámci Winter Tour se Who cares? Ibiza objeví v Rakousku, Maďarsku, Slovensku, Rusku, Portugalsku nebo ve Francii.

David Korg

Těšte se na nabitý line-up v tomto složení:

GROOVEM8 (Insonus Music / Ibiza Rocks)
FONNEGRA (Insonus Music / The Beach Ibiza)
ZUZKA (Insonus Music / The Beach Ibiza)
BOLLO (Soluble Recordings / Bambuddha Ibiza / Bora Bora Ibiza)
DAVID KÔRG (Insonus Music / Baybar Ibiza / Eden Ibiza)

Teaser

Přijďte si vychutnat kvalitní sound a přeneste se alespoň na chvíli do teplých krajin azurového moře, horkého písku a míst, kde vévodí nekončící párty!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016