PARTYINFO

 

AIR FESTIVAL

Datum konání:
28.07.2017 - 29.07.2017
Místo konání:
Hradec Králové - Festival Park, letiště
DJs:
KSHMR (USA), Timmy Trumpet (AUS), MAKJ (USA), Swanky Tunes (RU), Matroda (HR), Jonas Aden (NO), Stadium X (HU), Madison Mars (EST), KSHMR (USA), Alex M.O.R.P.H. (DE), HeatBeat (AR), Matroda (HR), Lucky Charmes (NL), Brooks (NL), Kuba & Neitan (PL), Jayden Jaxx (NL)
Info:
http://www.airfestival.cz
Popis:
vstup: předprodej: pandaticket.cz 990,- Kč
 
 
Timmy Trumpet přiveze v sobotu na AIR Festival Al Pacina
KSHMR: "Vyrůstal jsem na Eminemovi..."

Festivalpark v Hradci Králové se již v závěru tohoto měsíce převleče do pestré přehlídky světel, laserů a výbušných tónů, které budou provázet další ročník prestižního AIR Festivalu. Letošnímu seznamu účinkujících budou ve dnech 28. a 29.7. kralovat Timmy Trumpet a KSHMR, který v České republice vystoupí vůbec poprvé! Právě s ním se můžete alespoň v kostce nyní seznámit...

 

"Můj otec pochází z Indie a má rád klasiku typu The Beatles, díky němu jsem tedy objevil je nebo Boba Marleyho. Ale vyrůstal jsem v Kalifornii a jako většina tamních kluků jsem po čase propadl hip hopu. Hlavně Eminemovi. Elektronická hudba mi v té době nic neříkala. Přišla mi laciná, podbízivá, a když tehdy Eminem v jedné své skladbě vzkazoval Mobymu: "nikdo už neposlouchá techno", mluvil mi z duše. To se psal zhruba rok 2008 a vidíte, co dělám dnes," říká sebekriticky s úsměvem Niles Hollowell-Dhar alias KSHMR, který se vydal na sólo dráhu "až" v roce 2014 a přesto dnes patří k největším lákadlům nejvyhlášenějších EDM festivalů a nejžádanějším producentům.

V roce 2015 poprvé figuroval v přehledu stovky nejlepších DJů světa, kterou každoročně vyhlašuje DJ Mag, na 23. místě, čímž si vysloužil ocenění za nejvyšší debutové umístění. V loňském roce pak ještě poskočil o dalších jedenáct příček a momentálně tak opanuje 12. místo. "Jsem poloviční Ind a rodinné kořeny jsou po mě strašně důležité. Moje hudba odkazuje na můj původ. Chci jejím prostředictvím předat lidem kus své historie, nechci dělat líbivou neosobní muziku, na kterou se publiku bude jen dobře tančit nebo pít," odtajňuje svůj recept na úspěch KSHMR, který vyniká nejen v přístupu, ale i v míře pracovního nasazení. Jen co byla zveřejněna skladba "Harder", která vznikla ze spolupráce Tiësto & KSHMR feat. Talay Riley a ukázka ze "Symphony" (Hybrid Orchestra For Serum) v produkci KSHMRa a 7 Skies, odtajnil Hardwell, že po létě vyjde track "Power", který je naopak výsledkem kooperace KSHMRa s ním. A následovat by mělo záhy ještě společné dílko s Don Diablem.

KSHMR
KSHMR a Timmy Trumpet budou na AIR Festivalu vévodit více než dvěma desítkám DJských hvězd. Návštěvníci se mohou dále těšit např. na MAKJ (rovněž kalifornského rodáka ostříleného z pódií největších světových tanečních festivalů) a Madisona Marse, který si stejně jako KSHMR prožije na AIRu svoji českou live premiéru, ruské trio Swanky Tunes, které si zahrálo mj. s Aviciim nebo Jonase Adena a Brooks, které podporuje Tiësto. Z Holandska si to na AIR namíří Hardwellův objev Jayden Jaxx a z Maďarska duo Stadium X, které taky nechybí na žádné velké akci - Sziget a Tomorrowland nevyjímaje. Martin Garrix, hlavní hvězda loňského AIR Festivalu, našla pro změnu zalíbení v obrovském balkánském talentu Matrodovi a Armin van Buuren v argentinském duu Heatbeat. A nebudou to jen dvě hlavní scény, na kterých se to bude hemžit hvězdami.

Letošní ročník AIR Festivalu nabídne celkem pět pódií, včetně např. Ear Gasmic Stage, která pojede pod taktovkou Alexe M.O.R.P.H.a - předního německého DJe a producenta, který svými hity jako "We Are", "Dreams", "The Reason" aj. a remixy/koprodukcemi s umělci, jako jsou Armin van Buuren, Paul van Dyk, Faithless, Dash Berlin a mnoha dalšími ukázal, že je v kvalitě svých tracků vždy o krok napřed.

Kompletní seznam účinkujících a více informací na www.airfestival.cz.
Lístky seženete na pandaticket.cz.

Chcete si zmapovat současnou světovou EDM špičku? Nebo se jen odreagovat na pořádně rozjeté party, která bude trvat rovné dva dny? Pak si zadejte do svých aplikací cíl "Festivalpark Hradec Králové". Kdy? 28. a 29. července.

Put your hands In the AIR!

 
MAKJ završí hvězdnou sestavu letošního AIR Festivalu AIR Festival přiveze poprvé do Čech Madisona Marse AIR Festival přidává dalších pět atraktivních účinkujících AIR Festivalu budou letos vévodit Timmy Trumpet a KSHMR

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016