PARTYINFO

 

GOOD NIGHT

Datum konání:
13.04.2017 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Neone
DJs:
Kingdom (USA), Dreem Tran’s, Kewu, SBSTRD, Theya, GSMKNSTWRK
Popis:
start: 23:00
 
 
Kingdom se premiérově představí na akci Good Night v Neone

Vlajková noc klubu Neone a kolektivu Lunchmeat Good Night se odráží od (vlastní) DNA a po roce se vrací na scénu s cílem vrátit klubové pestrosti její zářivé barvy. Není všechno techno, co se třpytí – a královské pozlátko na sedmém vydání zajistí vzácný host Kingdom.

 

Kultovní americký producent Kingdom bývá označován za jednu z čelních postav zaoceánské klubové renesance, pro jejíž zvuk se vžilo pojmenování "hybridní R&B". Dekonstruované rytmy čerpající ze soulové tradice, ostrovního grimeu, tribální world music i nejčerstvějších beatových experimentů jsou také poznávací značka Kingdomova labelu Fade To Mind. Ten vedle početné řádky producentů, jako jsou NGUZUNGUZU nebo Total Freedom uvedl ve známost i současné pěvecké hvězdy nové generace, jako je Kelela nebo Dawn Richard - oběma slouží Kingdom jako dvorní producent a klubový impresário. Jeho letošní dlouho očekávané debutové album "Tears In The Club" s řadou hostujících vokalistů představuje dosud nejucelenější manifest originálního zvuku, kterému nechybí popová chytlavost ani naléhavost aktuálních odrůd club music. Oboje poté dokáže Kingdom zručně jako málokdo kombinovat ve svých unikátních DJ setech, díky kterým patří mezi nejvyhledávanější selektory na současné nezávislé klubové scéně.

Kingdom

Kingdomovu tuzemskou premiéru doprovodí ve dvojici speciálních B2B setů několik zvukově spřízněných domácích talentů Dreem Tran’s, Kewu, SBSTRD a Theya a celý večer otevře rezidentní DJské duo GSMKNSTWRK.

https://www.youtube.com/watch?v=QsLJM8IM0qU
https://www.youtube.com/watch?v=8vVc52TE6WY
https://soundcloud.com/kkingdomm
https://soundcloud.com/fadetomind
http://www.kkingdomm.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016