PARTYINFO

 

MATRIX & FUTUREBOUND, MIND VORTEX

Datum konání:
28.04.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Matrix & Futurebound (Metro/Viper, UK), Mind Vortex (RAM, UK), 2K, HellSmith (Gangster Trippin)
2nd house stage: Panorama & PJ
Live:
Messy MC
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: 250,- Kč + poplatky GoOut: https://goout.net/cs/listky/matrix-futurebound+mind-vortex+messy-mc/nhcb/, TPro: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/2091858-matrix.html, MY ROXY: http://my.adamapp.com/download/5569?lang=cs, kavárna NoD 260,- Kč, na místě: 300,- Kč
Line-up:
23:00-01:00 2K
01:00-02:30 Matrix &Futurebound
02:30-04:00 Mind Vortex
04:00-06:00 N:Force
2nd stage: Panorama, PJ
 
 
Matrix & Futurebound s Mind Vortex zítra ovládnou Roxy
Matrix & Futurebound ovládnou Roxy společně s Mind Vortex

Drum´n´bass fans pozor! Do Roxy míří silný zahraniční line-up v čele s Matrix & Futurebound, které doplní Mind Vortex a Messy MC. Obě formace slibují hutné bassové linky v kombinaci s kvalitním mainstreamem a zejména Mind Vortex uspokojí i fanoušky tvrdšího D´n´B. 28. dubna se můžete těšit na kombinaci Viper Recordings a RAM Records v celé své kráse. Line up doplní 2K a HellSmith.

 

Předprodej začal ve čtvrtek 13. března přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin, poté i v ostatních předprodejích.

Matrix & Futurebound
Britské duo Matrix & Futurebound od své první kolaborace v roce 2005 vydalo už nespočet hitů jako třeba "All I Know", "Control" nebo "Don´t Look Back". Jejich oblibu můžeme přikládat hlavně tomu, že umí mainstreamovému publiku přiblížit undegroundový sound a chytlavé melodie často doplňují příjemnými vokály. Ve svých setech kombinují právě kvalitní mainstream s tvrdší náloží. Tu správnou dynamiku dodá Matrix & Futurebound Messy MC.

Matrix & Futurebound
Druhým headlinerem pátečního večera budou Mind Vortex. Jejich debut na RAM Records "Hotbox" si skvěle vedl v žebříčcích BBC 1XTRA, Beatportu a zároveň je katapultoval mezi jedny z nejnadějnějších hudebních formací současnosti. Ten samý rok zakončili mixem "Ram Drum & Bass Annual", který se stal jedničkou na iTunes. V jejich tvorbě nechybí rázné bass linky, dramatické prvky a hlavně neustále přichází s novými nápady, které posunují jejich produkci dál. Už 28. dubna si vychutnáš silný britský DnB line-up.

FB event

Video:

Mind Vortex - "Hotbox"
Matrix & Futurebound - "All I Know"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016