PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO W/ GLENN WILSON (UK)

Datum konání:
08.04.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Glenn Wilson (Compound / Heroes / Punish, UK), Boss (Dole-Gate, SK), Franke (Czech Techno Manufactory), LamyCZ & Shimita (techno connection), Zwooky (tektoys.org)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: 80,- Kč do 22:00 / poté 150,- Kč
 
 
Britský techno matador Glenn Wilson zavítá v sobotu do Prahy

8. duben se zapíše opět velkým písmem do pomyslné pražské klubové kroniky. V pražském klubu Cross to bude opět pořádně vřít v rámci pravidelné techno klubovky My Name Is Techno, která tímto dnem oslaví i své 5. narozeniny. Takže slavit se bude řádně!

 

Prahu tentokrát navštíví techno matador z Velké Británie, vynikající DJ a producent vyznačující se vždy svým nezaměnitelným rukopisem a hodně ostrým techno soundem. Majitel a zakladatel labelu PLANET RHYTHM, dále PUNISH, COMPOUND, TEMPLATE, HEROES. Vyprodukoval velké množství releasů a remixů na různých značkách, vystupoval po celém světě a právem patří k zakladatelům elektronické scény. Moc se těšíme, až přivítáme v pražském klubu Cross po dlouhé době v Čechách vystupujícího GLENNA WILSONA.

Glenn Wilson

Dále se můžete těšit na kvalitní support v čele s vynikajícím slovenským DJem a producentem, majitelem labelu DOLE-GATE, DJ BOSSEM. K naší velké radosti také vystoupí neúnavný český DJ, propagátor techna snad ve všech jeho podobách. Ať už do nás valí vynikající techno zpoza DJ pultu, nebo s námi kalí řádně na parketu, kutí pro nás techno pondělky na maďarském rádiu ArtStyle a podobné parádičky... Těšíme se na ranní techno nálož od DJe FRANKEHO. Samozřejmostí jsou také severočeští DJs a rodiče tohoto mejdanu LAMY CZ & SHIMITA z TECHNO CONNECTION a chybět nemůže ani DJ ZWOOKY z tektoys.org a také nedílná součást webu sety.cz.

Glenn Wilson

Chybět nebude VJ projekce, vizuály a trošku poladíme i světelné spektrum.

Jste srdečně zváni na tuto undergroundovou oslavu v čele s vynikajícím Glennem Wilsonem. Bude to nezapomenutelné a věříme, že si tento mejdan naplno užijeme a budeme dlouho vzpomínat. V neposlední řadě vám všem děkujeme za přízeň a podporu, díky které můžeme slavit toto 5. výročí! A teď už jen hola hej, 8.duben si v CROSSU dej!

Těšíme se na vás!

FB event

https://www.facebook.com/technoconnection/

http://www.crossclub.cz/cs/

https://soundcloud.com/glennwilson

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016