PARTYINFO

 

SONORITY RAW TOUR 2017 - GANGSTER TRIPPING EDITION

Datum konání:
05.05.2017 - pátek
Místo konání:
České Budějovice - Klub Slavie
DJs:
Sonority, Parallel Activity, Hellsmith, ARS:N, Neighbour
Live:
Sonority
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00
 
 
Sonority "Raw" Tour 2017 startuje již za měsíc

Sonority "Raw" Tour 2017 je série celkem čtyř exkluzivních multižánrových nocí přinášejících do čtyř českých měst a klubů (České Budějovice, Praha, Pardubice, Liberec) konceptuálně laděný "vibe" vzájemně se prolínajících hudebních proudů, tolik typický právě pro Sonoritovu produkci. Všichni fanoušci současné multižánrové elektronické hudby se tak můžou těšit na mimořádnou noc, během které na jedné hudební scéně zazní house, techno, breakbeat i drum & bass v čele s jedinečným Sonoritym. Vrcholem každé noci bude live set tohoto úspěšného českého producenta, během kterého představí vloni vydané debutové album "Raw".

 

V první části večera budou znít především rovné beaty v poloze deep a tech house, o které se postarají support DJs. Následně jako hlavní účinkující vystoupí Sonority se svým Raw album live setem sestaveným převážně z rovných beatů a atmosférických ploch, na který poté plynule naváže nalomeným breakbeat a drum & bass DJ setem. Tím připraví všechny na druhou část večera, ve které jako hlavní support vystoupí známá pražská formace Parallel Activity v duchu tanečního deep a liquid funk setu za doprovodu trumpetisty Chrise Verna a saxofonisty Riche FD. Celou noc pak budou uzavírat domácí local DJs daného klubu v rytmu svižného a tvrdšího drum & bassu.

Pokud vám jméno Sonority nic neříká, tak vězte, že se na české taneční scéně pohybuje již více jak 10 let. Jeho tvorba zahrnuje rovné beaty i breaky, vždy ale obalené do krásných, vynalézavých harmonií – určitě by mu slušela společná přihrádka s takovými jmény jako Ulrich Schnauss, Nathan Fake, Clark nebo Apparat. Jeho tracky a remixy ozdobily katalogy celé řady domácích i zahraničních labelů, jako jsou např. Traum Schallplatten, Liquid Rec, Deepwave, Systém Rec, VIM, Rune, Mizumo a další. Na sklonku minulého roku Sonority vydal své debutové album "Raw" na věhlasném londýnském labelu Distinctive Records. Album je velmi progresivním hudebním opusem bořící žánrové hranice od ambientu, přes rovné beaty až po breakbeat a drum & bass.

Sonority

Svou hudbu prezentuje také živě. Kdo jeho koncert navštívil, může potvrdit, že se jedná o skutečné hudební dobrodružství, které si zaslouží pozornost. A právě jeho nový live set vystavěný převážně ze skladeb nového alba můžete slyšet v rámci této speciální jarní tour. Sonority si zahrál na celé řadě renomovaných hudebních akcí a festivalů jako např. Electronic Beats, United Islands, Soundfeer, Let It Roll, Summer Of Love, Open Air Festival, Wilsonic, Festival Spectaculare, Springfestival a mnoha dalších.  

O hlavní support během celé tour se Sonoritymu postará zmiňovaná pražská formace Parallel Activity, dvoučlenný drum & bassový projekt, který utváří přední čeští DJs Frock a Neighbour reprezentující Sety.cz booking. Pravidelně vystupují na největších tuzemských festivalech (Let It Roll, Rock for People, Sun Fest), v nejznámějších pražských klubech (Cross, Storm či Chapeau Rouge), díky čemuž měli tu čest supportovat takovým osobnostem světové scény jako např. Black Sun Empire, Break, Prolix, Optiv & BTK, Tantrum Desire, Icicle, Zombie Cats, Dabs a Mortem. Jsou zároveň aktivními hudebními promotéry a právě Sonority "Raw" Tour 2017 je jejich posledním společným počinem.

Zde je rekapitulace všech čtyř zastávek celé tour. Více informací o každé z nich se dozvíte pod uvedeným linkem na FB událost:

5.5. 2017, Café Klub Slavie, České Budějovice - DJs: SONORITY (live & DJ set), Parallel Activity, Hellsmith, ARS:N, Neighbour

FB událost


13.5. 2017, Palác Akropolis, Praha - DJs: SONORITY (live & DJ set), Parallel Activity feat. Chris Vern, Ziggy, Neighbour  

FB událost

27.5. 2017, Žlutý Pes, Pardubice - DJs: Sonority (live & DJ set), Parallel Activity feat. Rich FD, Zwooky, Neighbour, Mike Goldfinch & Fidel

FB událost

30.6. 2017, Spot Club, Liberec - DJs: Sonority (live & DJ set), Parallel Activity feat. Chris Vern, Emphonic, Neighbour, Bicman

FB událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016