PARTYINFO

 

REM PHASE W/ BLNDR + ACIDELIKA ROOM W/ KUNO

Datum konání:
15.04.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Rem Phase stage: BLNDR live (Hypnus Records, Silent Season), n.akin (Institut fuer Zukunft, Aequalis), Dash (DUNA/REM), Citty live (Come In), Ch.02 (MMXIV)
Acidelika room: Kuno (Killekill, Terminal Operations), Ghándí, Redcliff, Spord (Acidelika / Spiritual Sound Lovers)
Live:
visuals: Bee You, Duck The Mainstream
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: do 22:00 90,- Kč / poté 150,- Kč
 
 
Další díl audiovizuální párty REM Phase v klubu Cross

Přemýšleli jste už nad tím, co dělat v sobotu 15.4.? Pro milovníky techna a různých subžánrů experimentální elektronické hudby si klub Cross v kooperaci s REM fází připravil celkem velká sousta. Je noc a s ní upadá do další REM fáze i celý Cross. Co od toho očekávat? Jak mnozí ví, REM fáze je fáze spánku, při které se zdá nejvíce snů. Dech je nepravidelný, stejně jako srdeční rytmus. Sny si v této fázi člověk snadno zapamatuje. A přesně to je v plánu i na následujícím večírku v pražském Crossu, kde se bude opět propojovat elektronická hudba s vizuálním uměním.

 

Horní REM phase stage tentokrát navštíví mladý umělec BLNDR z Francie, který svou tvorbu vydává například na labelech Hypnus Records či Silent Season. BLNDR má svůj specifický hluboký atmosférický styl a v současné techno scéně je již velmi dobře známý. Hraje po celé Evropě a do Crossu přijede se svým livesetem, takže si smlsnou i náročnější posluchači.

BLNDR

Dalším umělcem, který přijal pozvání, je n.akin z Německa, talentovaný sběratel vinylů, který je zároveň residentem známého klubu IFZ a pořadatelem techno akcí Aequalis. Fanoušci Boiler Roomu n.akina celkem nedávno mohli vidět v lipské sérii. Techno, které hraje, je plné vrstev a spletitých struktur. Každý jeho set dává dohromady komplexní celek, který s sebou nese nějaký feeling. Sestavu doplní liveset v podání Cittyho (spolupořadatele akcí COME IN). Přidá se i novopečený projekt Ch.02 z Harmony sound systemu a DJka Dash z Duny a REM phase, která to celé tak nějak dala dohromady. Ani tentokrát nečekejme Cross takový, jak ho známe. Jako v předešlé REM fázi bude i nyní připraven tematický vizuál, o který se postará BEE YOU a Shamanos.

n.akin
Druhá stage s názvem Acidelika room je v podání Acidelika / Spiritual crew, jak už název sám o sobě vypovídá. Kluci si tentokrát pozvali DJe KUNO, nejmladšího člena již známého berlínského labelu Killekill a zároveň zakladatele labelu Terminal Operations. Kunova produkce je inspirována UK bassem a v současné době jsou jeho sety v poloze pomalejšího acidu a electra. Lineup doplní DJs z Acideliky – Ghándí, Spord, Redcliff a o vizuální stránku stage se postará již ostřílený VJ Duck The Mainstream.

Na viděnou a na slyšenou 15. dubna v Crossu!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016