PARTYINFO

 

REPUBLIC ARTISTS W NIKOLA GALA

Datum konání:
20.05.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Nikola Gala (Rekids / Ibadan / Plastic City, GR), Siasia (Dirty Stuff, PL), Thomas Tesla (Republic Artists, UK), Lucas Hulan (Microna), Sta, St Jacob, Sendlak (PL), Peter Brazina (SK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 100,- Kč do 23:30 / 150,- Kč poté
 
 
Nikola Gala již tuto sobotu v Chapeau Rouge

Londýnský kolektiv Republic Artists opět přiváží do Prahy skvělou sestavu DJs a tentokrát budou hlavními hvězdami večera Nikola Gala (GR) a Siasia (PL). Párty proběhne tradičně na všech třech patrech klubu!

 

Nikola Gala je respektovaný DJ a producent, který se na scéně pohybuje už úctyhodných 20 let. Jeho diskografii najdete na labelech Ibadan Records, Rekids, Freerange Records nebo Plastic City. Nikola vystřídal za svou kariéru řadu hudebních stylů jak na pódiu tak v produkčním studiu: od progresivní house music, přes deep house, tech house až po industriální techno. Nikola Gala vydal na Republic Artists Records EP "Mind Meld", který zařadil Ben Sims do svých setů na mnoha akcích. Siasia, techno mág z polských Katowic, do Prahy zavítá úplně poprvé. Jeho první vystoupení za DJským pultem proběhlo v roce 1996. Hrál na spoustě klubových a festivalových akcích v rodném Polsku, ale i v Německu, ČR, Velké Británii, Skotsku nebo Holandsku. Mezi prestižní festivaly, kde Siasia vystoupil, patří Audioriver, Love Parade, Mayday, Creamfields, Nature One nebo Sunrise. Siasia se věnuje chodu vlastního hudebního labelu Dirty Stuff Records, jeho produkci hledejte na Müller Records, NH Records nebo Frank Kvitta Records.

Hlavní hosty doplní Thomas Tesla, šéf Republic Artists Records, Lucas Hulan, Sta, St. Jacob, Sendlak (PL) a Peter Brazina (SK).

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016