PARTYINFO

 

FAST FINGERS 3

Datum konání:
12.05.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
A-Cray, Akira, Bifidus Aktif, Pixie b2b Suki, Volume Plus, Zu
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup: do 23:00 zdarma / poté 50,- Kč
 
 
Finále Smoking Fast Fingers 3 proběhne v klubu Storm

Již v pátek 12.5. 2017 proběhne v pražském klubu Storm regionální pražské semifinále a zároveň i velké finále 3. ročníku mistrovství ČR v rolování na rychlost - Smoking Fast Fingers. Vše za účasti pěti nejlepších "rollerů" z Brna, Plzně, Ostravy, Pardubic a samozřejmě i z Prahy. Pro první tři nejlepší bude připravena hromada věcných cen od partnerů akce. A pozor - absolutní vítěz si odnese "prize money" 10.000,- Kč a k tomu ještě věcné ceny od partnerů soutěže v hodnotě 40.000,- Kč.

 

Princip soutěže je jednoduchý - v rámci pražského semifinále půjde pouze o rychlost rolování. Soutěžící, který sroluje nejrychleji, vyhrává a postupuje do velkého finále. Ve velkém finále se utká všech 5 vítězů regionálních kol. Způsob hodnocení finále oznámíme až týden před soutěží a možná na finalisty vymyslíme ještě nějaké překvapení! Nicméně je jisté, že vyhrát může jen jeden – takže kdo bude tentokrát?

Fast Fingers

Ti z vás, kteří mají spíše šikovné prsty, se mohou přímo na místě ve Smoking stánku zúčastnit další soutěže - Smoking Creative Fingers. Zde bude rozhodovat pouze vaše šikovnost a kreativita - fantazii se meze nekladou. Porota vybere tři nejlepší kousky, jejichž autoři si taktéž odnesou hodnotné ceny od našich partnerů.

Fast Fingers

V rámci soutěže vás čeká taky pořádný mejdan. Tentokrát vás rozseká kompletní česká D´n´B špička: A-Cray, Akira, Bifidus Aktif, Pixie b2b Suki, Volume Plus, které doplní naše rezidentka DJ Zu.

Fast Fingers

Přihlásit do soutěže se můžete na www.fastfingers.cz, kde najdete i všechny potřebné informace o akci včetně kompletních pravidel soutěže. Přijďte podpořit naše finalisty a udělat jim pořádný kotel. A samozřejmě taky parádně zapařit. Už příští pátek se všichni srolujeme ve Stormu v Praze!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016