PARTYINFO

 

REPUBLIC ARTISTS RECORDS W/ BROKEN NEON & THOMAS TESLA

Datum konání:
17.06.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Broken Neon (Superfreq / Jaded, UK), Thomas Tesla (Republic Artists, UK), dMIT.RY (Neo Violence), Kirill Astra (Tamdem, RU), Dany P (PL), S∀S (DE), Mark Dale (AT), Deff
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 100,- Kč do 23:30 / poté 150,- Kč
 
 
Další díl akce kolektivu Republic Artists již tuto sobotu

V sobotu 17. června zavítá do Chapeau Rouge britský kolektiv Republic Artists. Akce proběhne tradičně na všech třech patrech klubu, kde budou dominantními hudebními žánry house a techno.

 

Roli headlinerů na house stage na sebe vezme DJská dvojice Broken Neon, která pravidelně vystupuje na akcích Superfreq (Mr. C). Srdce londýnské scény si získala zejména svými dlouhými, někdy až osmihodinovými, sety na párty Jaded, která probíhá každou neděli v klubu Corsica Studios. Bratrské duo se také nedávno představilo v berlínskem klubu Golden Gate. O warm up se postará Kirill Astra z projektu Tamdem.

Techno stage bude mít pod taktovkou Thomas Tesla, šéf Republic Artists, který vystupoval v mnoha londýnských klubech, namátkou Crucifix Lane, Steelyard, Fire, Lightbox nebo Egg, ale také v německém Tresoru, španělské Amnesii a na dalších místech po celé Evropě. Dále se představí neúnavný komentátor poměrů na elektronické scéně doma i v zahraničí, párty organizátor, hudební entuziasta dMIT.RY, který se také stará o chod labelu Neo Violence. Techno stage dále podpoří gruzínská SAS a polský Dani P.

Barovou stage roztančí domácí Deff a rakouský DJ Mark Dale.

FB událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016