PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
27.07.2017 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Letní terasa: lounge atmosphere by DJ Radio
Music Bar: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Sta, Ollgoy feat. FK (sax)
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start: 18:00, vstup: zdarma
 
 
Multižánrový Unplugged již tento čtvrtek na vodě

Tak jak? Léto v plném proudu, všichni kolem vás už jsou dozlatova opečení, plní energie, chlubí se selfíčky z dalekých cest, a vy pořád nic a tu vaši vysněnou a zaslouženou dovču máte ještě stále před sebou?! Nevěšte hlavu, netruchlete, i na vás se dostane, ale než se tak stane, musíte si holt v té naší matičce stověžaté najít jinou zábavu a prostor k povyražení. Malý warm-up u vody se teď hodí, co říkáte? Přitom ho nemáte vůbec daleko a je jen na vás, zda si na tu krátkou cestu pod Štefánikův most vyšlápnete jen tak v žabkách, či zvolíte něco s pevnou patou k tanečkům. Osušku nechte klidně doma, opalovací krém také není potřeba, vyzbrojte se dobrou náladou a klidně hned odpoledne po práci zavítejte do prvního patra oblíbeného House boatu U Bukanýra! Už od dvou hodin si tu můžete vybírat z bohatého lístku jeden vychlazený drink za druhým, na grilu se pro vás mezitím připraví nějaká ta dobrota k zakousnutí, a každý čtvrtek a pátek vám tu bonusově od 18:00 vyrobí DJs přímo na míru tu pravou lounge atmosféru... Nejinak tomu bude poslední čtvrtek v měsíci, tedy 27. července, kdy si vás vezme na dlouhé čtyři hodiny do parády DJ Radio! A pak?

 

Pokud chytnete slinu a chcete si ze čtvrtka udělat malý pátek, nic není ztraceno... Vy se jen musíte přesunout o patro níže a zabrat si pohodlnou sedačku. Tady se bude hrát o poznání rozverněji a možná se velmi záhy najdete na parketu, aniž byste to měli původně v plánu. Tři hosté dalšího dílu párty Unplugged vám představí v tento velký den tři polohy house music. Každý z nich má tenhle styl rád, každý si vybírá úplně jiné desky, a aby toho nebylo málo, dokonce i živý saxofon se dostane ke slovu! Ale pěkně popořadě... Párty již tradičně krátce po desáté odstartuje DJ Face a vy se tak v přímém přenosu dočkáte roztočených novinek z jedinečného shopu s muzikou Vinyl Kink, který najdete na adrese Veverkova 6. Deep house, tech house, špetka acidu, to všechno tu bude během dvou hodin ke slyšení a je jen na vás, zda se k tomu postavíte čelem, či tuhle selekci proklábosíte s vašimi nejbližšími. První střídání stráží nastane přesně o půlnoci a prostor pro další dvě hodiny získá DJ Ollgoy a nejenom on! Přestože ho nejčastěji můžete slýchat s prvotřídní lounge sbírkou a ke všemu tolik miluje jazz a latino, tentokrát to bude primárně house music obohacená o živý saxofon! Ten bude přímo na parketu ovládat mistr dlouhého dechu FK a pokud máte rádi kombinaci elektroniky se živými nástroji, pak si určitě přijdete na své! Jen nám pro samé pozorování nezapomeňte tancovat - tohle není koncert, tohle bude regulérní párty... Také finále tohoto večera už dopředu působí mocně a ujme se ho DJ Sta. Začínal na drum´n´bassu, pevný v kramflecích si je však už pěkných pár let také v oblasti rovné rytmiky napříč žánry. Příjemný deep house z jeho rukou na závěr horké noci bude jistě to pravé ořechové, takže i v tomto případě se máte na co těšit!


Vidíte sami, že léto v Praze nemusí být nutně příšerné... Stačí jen vědět, kam přesně zaskočit a kde se vysoké teploty dají přežít ve zdraví. House boat U Bukanýra je jednou z těch oáz klidu, kde se čas alespoň na chvilku konečně zastaví - vždyť i ty pověstné hodiny na baru se tu točí obráceně... Naši čtyřku na palubě poslední červencový čtvrtek určitě potkáte a pevně věříme, že vás naše muzika bude bavit. Jste srdečně zváni!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 31. srpna a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), IM Cyber a Suza.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016