PARTYINFO

 

WORAKLS LIVE

Datum konání:
07.10.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Thin & Thick, Subgate, Bastien, Madelaine, Dave Substance-D
Live:
Worakls (Hungry Music, FR)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:30, vstup: předprodej: 3. vlny SMS Ticket 450,- Kč, na místě 499,- Kč
 
 
Worakls zahraje v Praze live už tuto sobotu

V sobotu 7.10. zavítá do klubu Storm francouzský producent, live act a hlavně skvělý hudebník, kterého v roce 2015 označil prestižní hudební magazín Billboard za vycházející DJskou hvězdu - Worakls live! Jinak též zakladatel labelu Hungry Music a autor hitů, jako je "Porto", "Mirage", "Question Réponse" nebo Salzburg. Nenechte si ujít jeho show!

 

Worakls sám sebe nerad označuje za producenta, dokonce ani za DJe. Mladý francouzský zázrak Worakls je především skladatel. Vyrůstal v rodině hudebníků a začal hrát na klavír už ve svých 3 letech. Brzy po konzervatoři však našel lásku v elektronické hudbě a považuje ji za dokonalý způsob, jak dát svým melodiím nesrovnatelný zvuk a sílu, díky které jsou jeho tracky nezapomenutelným zážitkem. V roce 2014 s přáteli Joachimem Pastorem a N‘tem zakládá label Hungry Music, pod kterým vydává jeden úspěšný track za druhým. Nyní pracuje na prvním albu, ale už teď je všem jasné, že již před jeho vydáním se jeho tvorba zapsala mezi klasiky žánru. Tuto sobotu se můžete těšit na jeho show ve Storm Clubu, kde bude live hrát na syntetizátor!




Jako support jsou pro vás připraveni ti nejpovolanější techno DJs - brněnský projekt Thin & Thick, za nímž stojí známé tváře elektronické hudby Duncan Grey a Andy Smitth. Tito dva vám utkví v paměti díky svým setům prezentujícím aktuální techno - mezi jejich oblíbené labely patří zejména Drumcode, Cocoon, Tronic a řada dalších. Dále se můžete těšit na DJe Subgate, jednoho z nejrespektovanějších domácích umělců, který má za sebou řadu zahraničních vystoupení; DJe Bastiena, Madelaine & Dave Substance D.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Worakls live @ Storm od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016