PARTYINFO

 

MOON: SHERRY VOL.14

Datum konání:
07.10.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Akropolis (malá scéna)
DJs:
4BeCome1 wih Dudu Morais (live drums, BRA), Matt Walli, Gusman
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 60,- Kč
 
 
MoOn: Sherry v Akropoli již počtrnácté

Je tu nová klubová sezona Paláce Akropolis a s ní i pravidelný mejdan v režii Vychytane.cz DJs Crew, kterým je MoOn:Sherry. Čeká nás velmi plodné období, a to nejen v Akropolis jako takovém, ale především s tímto pravidelným večírkem. Dvě scény, které budou pokaždé hostit naprosto rozdílné hudební styly, skvělí hosté z různých koutů naší republiky, ale i ze zahraničí a jedno velké překvapení, které si prozatím necháme pro sebe, nicméně brzy se ho dozvíte.

 

Soul, funk, hip hop a obecně black music na jedné straně a deep, minimal, tech house na straně druhé. O tom bude následující díl MoOn:Sherry, který má pořadové číslo 14. Nový rezident Sherry stage, kterým se stal člen Vychytane.cz DJs – DJ Dug, si hned na první novo-klubové vydání pozval své oblíbené kolegy DJs Cheef a Scaffer. Dva nadšenci, kteří hostí prestižní akce po celé republice a na podiu se setkali s mnoha světovými superstars, si pro vás připraví nášup pořádné houpavé pohody s rukama nahoře. Dug, hudební sběratel a přední podporovatel taneční kultury u nás, bude své vystoupení směrovat do soulovějších a funkovějších vod, kde uslyšíte mnoho hitovek smíchaných s mnoha hitovkami jinými a tím pádem si budete užívat naprosto nové tracky.

4BeCome1

MoOn stage bude, jak je již zvykem, plná rovných beatů v podobě deep, minimal a tech house music, kde si rezidentní DJ a projekt 4BeCome1, který vystoupí se svým brazilským perkusovým kolegou Dudu Morais připravuje deep až tech-minimalový set, plný neuvěřitelných zvukových vstupů Dudu Moraise. Ten s sebou vozí tak roztodivné nástroje, že člověk kolikrát žasne nad tím, na co vše hraje. Využívá dokonce s mikrofonem i věci, které se nachází kolem něho, takže si po chvilce posluchač uvědomí, že ten skvěle ladící zvuk v hraném tracku je vlastně Dudu, bouchající do barové židle a železné konstrukce zábradlí. Tohle si zkrátka naživo nenechte ujít!

Matt Walli

Hostem tohoto dílu bude západočeský matador, spolumajitel labelů Unaffected a Soul Fly Music, taktéž sběratel hudby, ale hlavně precizní DJ Matt Walli. S projektem 4BeCome1se letos potkali na House Cool stage na festivalu Beats4Love a už tam bylo jasné, že si hudebně velmi sedí a že se musejí potkat znovu. Příležitost na sebe nedala dlouho čekat, a tak se můžete těšit na jeho vytříbený hudební vkus, který předvede poprvé i v Paláci Akropolis. Poslední host bude pomyslná třešnička, ale hned na začátek. Skvělá osobnost naší scény, talentovaný DJ, fotograf a milovník Berlína DJ Gusman. Nenechte si jeho speciální tříhodinový warm-up deep/minimal set ujít, protože jsme ho velmi pracně bookovali. Je to totiž jeho jediné vystoupení v ČR v tomto roce, které se již nebude opakovat. Doporučujeme tedy do klubu dorazit již minimálně na 23. hodinu a uletět si s tímto charismatickým DJem do výšin zvukově bohatých tracků, které s umem sbírá a následně prezentuje ve svých propracovaných setech!

Začínáme již ve 22:00 a končit budeme nad ránem. Vstupné je symbolické a není tedy nutné nad ním přemýšlet.

FB event

Palác Akropolis

Vychytane.cz DJs

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016