PARTYINFO

 

FINLANDIA MÁCHÁČ 2018

Datum konání:
24.08.2018 - 25.08.2018
Místo konání:
Doksy - pláž Klůček
DJs:
Armin van Buuren (NL), Hardwell (NL)
Info:
http://www.festival-machac.cz...
Popis:
start: 17:00, vstup: předprodej: Ticketpro https://www.ticketpro.cz/festivaly/hudebni/2230167-finlandia-machac-2018.html
 
 
Armin van Buuren předvede minimálně dvouhodinovou show

Sobotní headliner osmnáctého ročníku festivalu Finlandia Mácháč, Armin van Buuren, skrze management potvrdil, že jeho hudební návštěva u Máchova jezera bude trvat minimálně 120 minut. V závislosti na jeho programu na další den, který bude znám až krátce před festivalem, nevyloučil, že odehraje tříhodinový set, kterým by festival zakončil.

 

"Stále jednáme o tom, aby Armin celý festival zakončil, proto zatím návštěvníci najdou v časovém programu, který je již na webu, festivalu, otazníky. V případě, že bude mít Armin např. brzký odlet z ČR a nebude možné hrát déle jak 120 minut, zařadíme od 5:00 dalšího vystupujícího. Víme ale, že Armin je schopný udělat pro své fanoušky vždy maximum, takže je možné, že přehodnotí priority na poslední chvíli a rozhodne se třeba až během hraní. Když bude mít skvělé publikum a bude jen trochu možné, aby zůstal déle, určitě se bude chtít všem odvděčit hodinou navíc," dodává pořadatel festivalu Zdeněk Gabriel.

Armin van Buuren
Jednou z aktuálních novinek v Arminově produkce je nové EP s názvem "Blah Blah Blah". Kromě stejnojmenného singlu obsahuje EP také další 3 skladby, na kterých se podíleli Alexander Popov, Rising Star (Armin), Shapov a Fiora, dvorní vokalistka Andyho C.




Armin van Buuren vystoupí 25.8. 2018 v rámci sobotního programu hlavní stage.

Kromě dvoudenních vstupenek jsou v prodeji též jednodenní za 1.390,- Kč.

www.festival-machac.cz

foto: Rahi Rezvani

 
Armin van Buuren míří na Finlandia Mácháč 2018 Hardwell pátečním headlinerem Finlandia Mácháč 2018

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016