PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
22.02.2018 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Vik (Vinyl Kink), Dash (Duna)
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Multižánrový Unplugged ve čtvrtek na Bukanýru

Tak jak? S nadvládou paní Zimy musíme ještě nějaký ten čtvrtek počítat, ale posledních pár let je k nám, alespoň tady v Praze, tahle dáma s ledovým pohledem, zamlženými kostěnými brýlemi  a jinovatkou na nose až nebývale přívětivá... V praxi to znamená, že pobyt venku není pouze pro otrlé jedince a životu nebezpečný, ale s pár vrstvami oblečení navíc si zvládne úplně každý bez případných omrzlin dojít za nějakým tím kulturním vyžitím. A že ho tu teď máme takřka na každém kroku! Dokonce i pouhých pár centimetrů nad hladinou Vltavy se můžete dobře bavit ve vyhřátém house boatu. Ten pro party people osvědčený nosí hrdě už 19 let logo House boat U Bukanýra a každý čtvrtek se začne probouzet k životu, aby se zde chvíli nato už zase děly věci nevídané... Ten čtvrtý v pořadí zde má pro své pole působnosti rezervovaný párty Unplugged, jednoznačně nejexperimentálnější noc na palubě. Jak bude vypadat lodní řád pro datum 22. února, kdo zde rozvine svou fantazii a co všechno se bude na tomto kouzelném místě hrát? Lidé čtěte!

 

Již tradičně, zcela dobrovolně, bez nátlaku i přemlouvání se role zahřívače parketu ujme přesně ve 22:00 rezident této noci DJ Face, aby vás patřičně naladil pro minuty následující se vzácnými hosty. Zaměstná tak oba zdejší gramofony, aby na nich roztočil své zbrusu nové, ale i ty již mnoha párty prověřené deep house a nu disco placky, a vy jste se tak mohli alespoň v myšlenkách vrátit k bezstarostnému létu vonícím romantikou... Ostatně romantika na vás z černočerných kotoučů určitě často dýchne i zásluhou druhého pána na holení! Kolem půlnoci se totiž na vyvýšený stupínek postaví DJ Vik, majitel vyhlášeného shopu Vinyl Kink, který zásobuje nejen pražské DJs novinkami napříč žánry, aby i nadále mohli návštěvníky klubů vzdělávat hravou formou tím nejlepším, co nejrůznější domácí i světová vydavatelství lisují. On sám vlastní již několik tisícovek sedmi, deseti i dvanáctipalcových nosičů a tentokrát se ze své bohaté sbírky na dvě hodiny pochlubí těmi, které bychom mohli s přehledem zařadit do škatulek označených jako Pop a Synth pop! Ženskou eleganci a zcela odlišný pohled na věc nabídne po jeho setu DJane Dash, která už dávno neholduje pouze technu... Její vzrušující příběh se sklony k experimentům shrne aktuální stav na IDM scéně a dočkáme se také té tolik nakažlivé afro rytmiky. To vše navíc doplněno o externí efekty + elektronickou kalimbu, aby toho hypnotizování na klíč náhodou nebylo málo!

Kdo se chce bavit, vzdělávat i poznávat dosud nepoznané, ten na roční období z okna nekouká... Jde jen o to udělat si čas, obklopit se těmi, co to cítí podobně, a sejít se na stejném místě. I čtvrtky na Bukanýru stojí za to s bohatou nabídkou drinků pro zahřátí za barovým pultem. Zkrátka a dobře - zima budiž pochválena! 

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 29. března a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Connaire (JAR) a Paul (UK).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016