PARTYINFO

 

19 YEARS OF JZD PROMOTION /W DRUMCELL (USA)

Datum konání:
24.02.2018 - sobota
Místo konání:
Valašské Klobouky - KD Sokol
DJs:
Drumcell (Droid, USA), Loktibrada (PVC, SK), Sionni (SK), Naoki Uda (JAP), PapiOil & Styrax, Martini, Siki
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: 150,- Kč / 200,- Kč
 
 
Američan Drumcell zahraje poprvé v České republice

Headlinerem narozeninové párty JZD Promotion bude respektovaný DJ, producent a zakladatel Droid Recordings, Američan Drumcell.

 

Poprvé se našemu publiku představí tento sympatický chlapík jménem Moe Espinosa 24.2. 2018 ve Valašských Kloboukách. JZD Promotion nabízí už řadu let kvalitní program. Tradice pokračuje. Vynikající techno přiveze Drumcell až z Los Angeles v Kalifornii. Prověřilo ho publikum po celém světě, včetně kultovních míst, jakým je berlínský Berghain a hlavní pódium festivalu The Movement v Detroitu. Spolupracuje s Luke Slaterem, Speedy J a Chrisem Liebingem. Nyní je slyšet Drumcellův zvuk po celém světě.

Drumcell

Sám pořadatel DJ Martini neskrývá radost: "v loňském roce nám jeho booking nevyšel, o to větší radost máme letos. Drumcell v Evropě často nehrává, o to je jeho česká premiéru právě u nás cennější, věřím, že je to ten pravý headliner na narozeniny JZD promotion..."




Na pódiu ho podpoří slovenský techno pionýr, producent a velmi oblíbený vývozní artikl Loktibrada. Přece jen hrát za loňský rok 4x v berlínském Berghainu není jen tak a své kvality nám bude moc opět dokázat i u nás. Spolu s Tiborem Holodou a Antim založili kultovní U. Club (dnes SubClub) v Bratislavě. Lokti patří k zásadním jménům techno scény a dodnes je vedle Tokyho a dalších ikon považován za jednoho z tvůrců "slovenského techna”. Slovenskou scénu pak dále podpoří jeden z největších talentů posledních let DJane Sionni, který si již zahrála na legendárních brněnských akcích Elektra a Apokalypsa. Line up doplní ostřílení borci z JZD Promotion.

Narozeninová cena lístků je 150,- Kč do 22:00, poté bude navýšena na 200,- Kč. Přičteme-li přátelskou atmosféru, bary s narozeninovými cenami a světového headlinera Drumcella, máme o zajímavou akci postaráno.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016