PARTYINFO

 

WATT HALL

Datum konání:
13.04.2018 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
W&W, DubVision, EKG, Richard Reynolds, NFIX & Candice, Sedliv, Mejsi, Matt Raiden, Peet Crue, KiNiX, Crushers, HeartBeats
Popis:
vstup: Ticketpro a SMSticket.cz
 
 
První brněnská Watt Hall přivítá duo W&W

Watt Hall je nový společný koncept klubu Watt a festivalu Finlandia Mácháč, který odstartuje v pátek 13.4. 2018 v luxusním párty prostoru Laser Show Hall v brněnském Bobycentru. Premiéra to nebude pouze pro tuto novou halovou párty, ale také pro populární nizozemské duo W&W, které se v tento den poprvé představí v Brně.

 

Po fantastickém vystoupení na vyprodaném loňském Mácháči se přesunou pánové Willem van Hanegem and Wardt van der Harst do prostor, které již roky formují tamní taneční scénu a nechají zaznít aktuální hity jako "Crowd Control", "Chakra", "Put Em Up" nebo starší "Rocket", "How Many", "Spack Jarrow", "The One" či "Rave After Rave". A možná dojde i na nějakou hudební vložku v podobě skladeb z jejich trance projektu NWYR.

W&W doplní se svým špičkovým progressive housem bratrské duo DubVision a slovenský párty boss EKG. Domácí scénu budou reprezentovat Richard Reynolds, nFix&Candice, Sedliv/MattRaiden, Peet Crue/Mejsi, Hartbeats/Crushers a Kinix.

Vstupenky budou dostupné v předprodejích Ticketpro a na SMSticket.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016