PARTYINFO

 

TRANCENATION: FROM NEW YORK TO PRAGUE W/ MIKE PUSH EXTENDED SET

Datum konání:
19.05.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Uhelna
DJs:
M.I.K.E. PUSH, Jaccob (D.Max Recordings), Francoa Le Geue (FAR Music), Peter Muff (Afterhours FM), Zooropix (Otrozona)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej GoOut 300,- Kč http://goout.net/cs/listky/m-i-k-e-push/vegc/
 
 
M.I.K.E. Push se v květnu představí v klubu Uhelna

Legendární hudební DJ, producent a remixér M.I.K.E. Push vystoupí na další edici eventu Trancenation již 19. května tohoto roku v Praze v klubu Uhelna.

 

Tento belgický průkopník elektronické taneční hudby žijící v New Yorku v USA má na svědomí velké množství titulů, které produkoval pod desítkami různých projektů, především jako M.I.K.E., Push, Plastic Boy, Solar Factor, Extreme Trax a další. V roce 2014 se rozhodl spojit své dva nejúspěšnější pseudonymy a od té doby si říká M.I.K.E. Push. Je zodpovědný za stovky produkcí na různých vydavatelstvích jako Armada, FSOE, Sony, High Contrast či Bonzai. Jako DJ se prezentuje podobným stylem, jenž produkuje, což je euphoric trance.

Průlom ve své kariéře zaznamenal na přelomu tisíciletí, kdy vydal skladby "Universal Nation", "Strange World" a "The Legacy", které získaly několik ocenění a jsou považovány za jedny z největších klasik trance éry. Tímto celosvětovým úspěchem také potvrdil pevné místo belgické trance scény na mapě elektronické taneční hudby. Následně dostal možnost remixovat i takové umělce jako Sinead O’Connor, Moby, Depeche Mode, Armin van Buuren nebo The Bloodhound Gang. A i v současnosti je M.I.K.E Push nadále významným hráčem a velkou inspirací na taneční scéně. M.I.K.E. Push vystoupí ve speciálním prodlouženém tříhodinovém setu. Sekundovat mu budou vybraní čeští a slovenští DJs.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016