PARTYINFO

 

MEDIAL BANANA (SK), COCOMAN, MESSENJAH

Datum konání:
28.04.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Tresor
DJs:
Simple Sample (SK), Selector Boldrik, Rich
Live:
Medial Banana (SK), Cocoman, MessenJah
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej: 280,- Kč, VIP 450,- Kč GoOut.cz https://goout.net/cs/listky/medial-banana+mr-cocoman-the-solid-vibes+dalsi/fgac/
 
 
Ikony reggae scény otevřou jarní sezonu klubu Tresor

Na pražských Vinohradech se téměř po 100 letech otevřel unikátní hudební prostor, klub s názvemTresor. Mezi zvučná jména účinkujících přibude slovenská kapela Medial Banana a čeští Cocoman s MessenJahem, zkrátka to nejlepší ze současné české a slovenské reggae scény!

 

Headlinerem celého mejdanu je současná jednička slovenských reggae kapel – Medial Banana, jejichž album celosvětově obsadilo přední příčky v hudebních profesionálních soutěžích. Tuhle zahraniční a velmi kvalitní hudební nálož budou dorovnávat naši domácí matadoři Cocoman a MessenJah, zpěváci, kteří jsou bez konkurence celou dekádu těmi nejžádanějšími interprety středoevropské reggae a dancehall scény. Chytlavé songy jako: "Jedna Láska", "Za Obzorem" nebo "Balit" ze svojí hlavy jen tak nevyženete. Zřejmě i díky tomu má každá z písní přes milion zhlédnutí na YouTube!

Jak všichni víme, tak před kapelou je potřeba kotel rozehřát na tu správnou teplotu a pak držet párty ve varu do bílého rána! Úlohy se ujme DJ Simple Sample (SK), Selector Boldrik a DJ Rich, kteří vás provedou večerem od houpavého regéčka, přes roztančené dancehally, mumbatony a soky až po ragga jungle a melodické drum’n’bass tracky. Paráda!

Tresor Klub najdete na Vinohradské 35, kousek od parku Riegrovy sady s nejprovařenější vyhlídkou na Prahu, kde si můžete dát warm-up nebo after na sluníčku a na dece. Pokud jedete z daleka, tak z Hlaváku jste v klubu za 10 minut. Naprosto optimální a pohodlný stav. Srdečně vás zveme na historický první komunitní večírek v obnoveném tanečním prostředí Královských Vinohrad. Akci odstartujeme úderem 21:00 a potrvá až do brzkých ranních hodin.

FB event

Partneři akce: GrowShop.cz a Reggae.cz

Text: Vojtěch Bulíř & Juki

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016