PARTYINFO

 

ACIDELIKA OPEN AIR 2018

Datum konání:
15.06.2018 - 17.06.2018
Místo konání:
Milevsko - Růžená
DJs:
Sunil Sharpe (IRL), Spiritual Sound Lovers, Ans, RaiDem, Dash, Ghándí, Spord Ufo, Redcliff, Ayow, Fred, Yan, Bassta Fidli crew, Jarda Dusek, Name Does Not Matter, Morf, Bebe, Quickie, Raveboy, Ascha, Myclick
Live:
Luke Sanger aka Luke´s Anger (UK), Ice Machine (ARG), Insect Elektrika
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Pastvu pro vaše smysly nabídne Acidelika Open Air

Kamarádi, přátelé a všichni příznivci milého undergroundu, je tady Acidelika Open Air 2018! Letos si nachystejte držáky na brady, pravděpodobně vám budou padat. :)

 

S úctou nejvyšší oznamujeme, že letošní sedmý ročník bude skutečným hudebním, ale především vizuálním zážitkem. Ve středočeském rekreačním středisku Růžená obklopeném lesy a rybníkem se v půlce června uskuteční opravdu velká slavnost. Během jednoho víkendu zde kromě výborných zahraníčních i českých DJů a producentů vystoupí například také mezinárodní umělecká postapokalyptická skupina Amanitas společně s mistry ohně Tribo Fuego.

Hlavní hudební stage navržená projektem Bamboo Element bude dokonalou kombinací bambusů, ohňů a světel pod širým nebem. Představí se zde výborný irský techno DJ a producent Sunil Sharpe a se svými livesety vystoupí také anglický Luke´s Anger nebo projekt Ice Machine z Argentiny. Klid a odpočinek naleznete ve velké chillout zóně za účasti jihočeské čajovny Pandonix a moravských DJs a psychedelických vizualistů Bassta Fidli crew.

Přijeďte opět nakrmit všechny vaše smysly i nesmysly a zažít opět něco trochu jiného.

Music In Your Soul

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016