PARTYINFO

 

KOMIKS W/ FETT BURGER (NORWAY)

Datum konání:
08.03.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - TBA
DJs:
Room 1: Fett Burger (Sex Tags UFO, Nor), Berny (Nite Grooves, IT), Lumiere (Komiks), Schwa (Komiks), Fatty M (Komiks)
Room 2: Mazhar (Hedone), Riki Boro (Hedone), Julia (Nona Records, USA), Ly Sas (Varience, DE)

Live:
lights by Honza Poš
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: předprodej: GoOut: https://goout.net/cs/listky/komiks-fett-burger+berny+dalsi/ptde/

 
 
Březnový Komiks ochutí Fett Burger

"Tlustej beat pořádnej, jako moje panděro!" hlásí boss všech rapperů v jednom ze svých fláků. Když tohle řekne týpek s polštářem pod kozama, něco to znamená. A co když to řekne chlápek, co si zcela neurvale říká Fett Burger? Blíží se příležitost k optání. Vystoupí totiž na dalším Komiksu v pátek 8. března.

 
Místo je, jak již tradičně, prozatím neznámé. Halovka Komiks, která za téměř pět let fungování získala status legendy a zprostředkovala místním posluchačům a tanečníkům sety hudebních polobohů jako Derrick May, Palms Trax, DJ Hell, KINK, Bambounou nebo San Proper, tentokrát na místo pro DJe usadí norského discoboha, jménem tučnýho label šéfa a producenta - Fett Burger.

Fett Burger


Za svou ne středně dlouhou kariéru s Fett Burgerem ve studiu seděla řada zábavných jmen. Kupříkladu norské internetové hvězdy Telephones, nenažraný DJe Speckgürtel, ebenová královna disca Jayda G, německý DJ, designér a majitel Luca Lozano či kolega z fastfoodu DJ Grillo Wiener. V seznamu tak má přes dvacet singlů a dvě alba, většinu na svých labelech Freakout Cult (ten provozuje se zmiňovanou Jaydou G), Sex Tags Ufo, Sex Tags Mafia, Sex Tags Amfibia, či Mongo Fett. Zajímavostí je taky vlastní špinavý design vinylových středovek a coverů. Jeho zálibou není jen disco, house a podobné styly, ujíždí si na ambientu, divném downtempu a zvucích jak kdyby umaštěné jehly. Schválně si poslechněte jeho set z kontejnérového videa radia 20ft z Kyjeva.


Vedle norského headlinera komiksí crew ve složení Schwa, Fatty M a Lumiére pozvala italského producenta a DJe Berny, který pendluje mezi Itoškou a Berlinem, deep housem a discem, jackin´a technem. Sám označuje svůj styl za "cosmic" odkazující na italský žánr taťky Daniele Baldelliho zvaný cosmic disco. Cestuje po světě, remixuje producenty jako Funk d´Void, Kruse & Nuernberg, Marshall Jefferson, Robert Owens, Giorgia Angiuli, Cosmic Cowboys nebo Moodymanc a je všemožně, po DJsku, vytížen. Jeho lokální premiérou bude právě pražský Komiks. O světla se opět postará osvědčený mistr Honza Poš a navíc bude mít tento díl ještě druhou stage pod dohledem seskupení Hedone.

Tak to vypadá, že na únorovým Komiksu poteče ze stěn pořádně klouzavej fett!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016