PARTYINFO

 

DJS 4 CHARITY 2019 - FESTIVAL SE SRDCEM

Datum konání:
16.08.2019 - 17.08.2019
Místo konání:
Vodní cvičiště Hodonín
DJs:
Toky (SK), Tráva, Chris Sadler, One Way (PL), Prague Music Therapy, Bifidus Aktif, K.Sandra, Denysa, Andre Tribale (SK), Kan-Jacca, Missberry (SK), Snookey, Adele Marshall, Alexx, Cruz, Czida, Dubler, Edby, Flower, F@r Deejane, Fish, Hasik, Ian Kita, Jeff B, Josh Singer, Kema, Konny, Liner, Lucasch, Luis, Mark Essem, Martini, Mickey B, Mirkin, Miss Rodez (SK), Mortn, Paul Hubiss, Peter Pea, Qmann, Radex, Rado, Ronnie, Slawe Zero, Sunchez b2b Zateam, Tundra, VK studio, Yomik a další
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 18:00, vstup: 350,- Kč (víkend), 250,- Kč (sobota)

 
 
Známe program festivalu DJs 4 Charity 2019

Nebudeme chodit kolem horké kaše a vybalíme zásadní otázku: Taky už se tam vidíte? Tam za městem, mezi svými kamarády? Tam, kde si všichni užívají slunečný prázdninový víkend a oddávají se té nejlepší taneční muzice v celém kraji. Na odpověď čekat nebudeme, protože už teď máme plné ruce práce, abychom se všichni mohli potkat 16. a 17. srpna na festivalu DJs 4 Charity!

 

Také letos na vás bude čekat několik desítek umělců lačných předvést to nejlepší, co dokáží. Kromě věhlasných DJs se můžete těšit na živé kapely či projekty, na jejichž jména si ale musíte ještě chvilku počkat - kdo se moc ptá, moc se dozví. Určitě nemůže chybět legendární Charitativní vinotéka, ojedinělý počin, ve kterém své srdce pro dobrou věc věnují ti nejlepší vinaři z širokého okolí.

Dobře víte, že nás stále nezajímají ohňostroje, naleštěná pozlátka ani mávající loutky mainstreamu. Čekáte od nás něco úplně jiného a my to víme. Dáme vám pestrou škálu kvalitních DJs a stylů. Excelentní sound, který umí poškádlit bránici a vyrobit "husí kůži". Ten vám také dáme. A samozřejmě nemůže chybět i skvělé pivo a jídlo.

Avšak nesmíme zapomenout na to hlavní, co nás kromě lásky k taneční hudbě spojuje, a to je chuť pomoci. Pomáhat těm, kteří to nejvíce potřebují a osud jim zatím ukázal jen svou odvrácenou tvář. Pro letošní ročník připravujeme projekt, jemuž věnujeme celý výtěžek festivalu. Až nastane pravý čas, vše se dozvíte!

Účinkující na festivalu DJs 4 Charity 2019:

Toky (SK), Tráva, Chris Sadler, One Way (PL), Prague Music Therapy, Bifidus Aktif, K.Sandra, Denysa, Andre Tribale (SK), Kan-Jacca, Missberry (SK), Snookey, Adele Marshall, Alexx, Cruz, Czida, Dubler, Edby, Flower, F@r Deejane, Fish, Hasik, Ian Kita, Jeff B, Josh Singer, Kema, Konny, Liner, Lucasch, Luis, Mark Essem, Martini, Mickey B, Mirkin, Miss Rodez (SK), Mortn, Paul Hubiss, Peter Pea, Qmann, Radex, Rado, Ronnie, Slawe Zero, Sunchez b2b Zateam, Tundra, VK studio, Yomik a další...

Obecné informace k festivalu DJs 4 Charity 2019:       

Non-stop hudební produkce po celý víkend        

Autobusová zastávka u festivalu

Stanování ve stanovém městečku pro návštěvníky zdarma

Parkoviště s dostatečnou kapacitou přímo u festivalu

Několik hudebních scén

Čajovna a chillout stánek

Obchod nejen se suvenýry

Charitativní vinotéka s výběrem těch nejlepších domácích vín

Teplá jídla po celý den      

Dobře zásobené bary

Vstupné: 350,- Kč / víkend, 250,- Kč / sobota


Odkazy:

Cesta na festival

Areál festivalu

Web

FB událost


Akce se koná za finanční podpory Města Hodonín

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016