PARTYINFO

 

HEDONE X HIVER (IT)

Datum konání:
23.08.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Main stage: Hiver (IT), Taku Hirayama (JP), Nikita Syomin (RU), St. Daniel (Carelabel Records), Riki Boro (Hedone), Mazhar (Hedone)
D´n´B stage: Subtension (Invisible, Critical Music, Neosignal), Gloom, Pornz, Adepth, Embass, Backside, Absu, Abbre
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: do 22:00 70,- Kč / poté 140,- Kč

 
 
Klub Cross nabídne hudebně pestrý víkend

Lámou se nám poslední týdny léta a to je čas, kdy by měl každý vylézt z pelechu a jít za kulturou. V Crossu toho je k poslechu požehnaně i tento víkend. A jak už titulek napovídá, bude to pestré.

 

Máte rádi tvrdé bicí a rychlé kytary? Ve spolupráci s Biggboss se ve čtvrtek na Square představí pod hlavičkou Radical Cross dvojice kapel, jež si zaslouží pozornost. The Atavists a FVTVRE. Nebát se jinakosti, přijít, zapogovat a neřešit rozdíly. To je motto, se kterým všechny z vás Biggboss zve. Noční program na hlavním klubovém podiu obstará zkušená parta drumandbassových selektorů Next:Gen a to po celou noc. Chuť žít DJs ve složení Telly Savalas, Skritek a Smeghouse opanují dolní stage se svým explozivním mixem house music.

Cross


Páteční mejdan se na hlavní stage ponese v duchu zlomenin a pěkně tak naváže na Pražský Drumandbass Festival z víkendu minulého. Subtension je velmi šikovný producent ze Slovenska, vydává na zaběhlých značkách Critical, Neosignal či Invisible. Rozhodně se stavte, nebude totiž nouze o subžánry deep a neuro i od support DJs ve složení Gloom, P0RNZ, Adepth, Embass, Backside, Absu a Abbre. Na dolním podiu pojedou beaty kolem 125 BPM od Hedone DJs a jejich zahraničních hostů. Dvojice Hiver ukáže, jak to vypadá, když jste tak nějak na pomezí amerického a evropského přístupu k tvorbě, jak to o nich kdosi kdysi napsal. Japonsko bude ten večer reprezentovat Taku Hirayama a Rusko Nikita Syomin. St. Daniel z Carelabel Records lineup uzavírá.

Cross

Sobota naservíruje všem den i noc plný muziky. Začneme odpoledne, venku na Crossquare s žánrem afro house, kterýžto završí Floyd Lavine, Jihoafričan žijící v Berlíně. Předjezdci mu budiž Akira Deadly, Kim Pixa a DJ Casa Flayva. Uvnitř vás čeká nálož jackinu od britského projektu ATFC, chorvatského PEZNT a residentů mejdanu Telly Savalase, Skritka a Smeghouse. Na dolní stage pojede Aircross techno basement v podání RifRaf z Austrálie, Skliba & Zí, Julia live a Nika 77! Všechny barvy house a techno music na jednom místě. V jeden den. Cross Club má tenhle víkend Chuť Žít! Máš taky?

 

https://www.facebook.com/events/424674101463229/

https://www.facebook.com/events/2941761346048204/

https://www.facebook.com/events/2361380003941087/

https://www.facebook.com/events/341854396756158/

https://www.facebook.com/events/2356487871300042/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016