PARTYINFO

 

METRONOME FESTIVAL PRAGUE

Datum konání:
19.06.2020 - 20.06.2020
Místo konání:
Praha - Výstaviště
Live:
Underworld
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 14:00, vstup: předprodej: www.metronomefestival.cz

 
 
Přesun show Underworld na rok 2021 potvrzen

V roce 2020 se Metronome uskuteční ve speciální verzi pod názvem "Půlmetronome". V září v areálu pražského Výstaviště představí to nejlepší z české hudební scény. Plnohodnotná verze za účasti zahraničních hvězd nakonec proběhne v červnu 2021. Britská elektronická skupina Underworld slibovala nezapomenutelnou show už letos, za rok se ovšem návštěvníci podle jejich slov mohou těšit na největší show, jakou kdy Underworld předvedli.

 

"V tento moment pro držitele vstupenek Metronome Prague 2020 chystáme dvě akce. Třídenní hudební dárek s pracovním názvem Půlmetronome se odehraje již letos v září a vystoupí zde celá řada výjimečných tuzemských kapel. Kompletní Metronome Prague tak, jak byl plánován na letošek, se odehraje v červnu příštího roku. Vstupenky, které si diváci doteď koupili nebo i nadále kupují, budou platit na obě akce. Přicházíme se dvěma akcemi místo jedné a doufáme, že hudebním příznivcům tak uděláme již záhy radost. V aktuálních, dost složitých chvílích, řešíme, jak to přesně zafinancujeme, ale věříme, že to společně s našimi partnery a příznivci vyřešíme. Děkujeme všem, kteří jak pro letošní speciální ročník, tak pro ten přesunutý zůstávají s námi. Hudba přežije a držme si všichni i nadále navzájem palce," říká ředitel Metronome Prague David Gaydečka.




Půlmetronome je unikátní akce, kterou organizátoři připravují pro své fanoušky jako oslavu hudby a živé kultury 17. – 19. září 2020 na pražském Výstavišti. Originální verze původního festivalu představí pouze tuzemské hudebníky, pro které bude "Půlmetronome" jedna z mála letošních příležitostí hrát pro živé publikum v rámci festivalu. Nejde tak pouze o oslavu hudební svobody, ale i podporu umělců. Držitelé vstupenek na přesunutý ročník i ti, kdo si vstupenky koupí nyní, mají na "Půlmetronome" vstup zdarma a garanci dvou festivalů za cenu jednoho. Jde tak o originální a na hudební scéně nebývalou situaci.

FB event

 
Metronome Prague se posouvá na příští rok Underworld se představí na Metronome Festivalu 2020

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016