PARTYINFO

 

CROSS TEMPLE W/ SEBO K & MINCO

Datum konání:
17.01.2020 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Main stage: Sebo K (DE), Minco (DE), Roman Rai feat. Filip Markes, Pat Heart (Just Like That), Hanz Saaen
Deep Beat Avantgarde stage: Javi Frias (Night Shift Records, ESP), Ol-wiz, Sta
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: do 22:00 zdarma / poté 150,- Kč

Line-up:
21:00 - 23:00 Hanz Saaen
23:00 - 01:00 Roman Rai feat. Filip Markes
01:00 - 02:30 Minco (DE)
02:30 - 04:00 Sebo K (DE)
04:00 - 07:00 Pat Heart
 
 
Nová noc Cross Temple a SNDNB o víkendu v klubu Cross

Klub Cross má jednu zásadní novinku. Od tohoto týdne je zdejší restaurace otevřená na každodenní obědy během pracovního týdne od 11:30, čili posun o 30 minut směrem k polednímu. Snad vás ta půlhodinka v práci navíc před chutným obědem moc nerozloží. No a teď už si pěkně z gruntu projedeme program čtvrtečního až sobotního večera.

 

Cyberpunk Night, jak je psáno v názvu akce, slibuje pestrou směs od performancí a koncertů, až po promítačky známých i exkluzivních materiálů. Vůbec poprvé, odborníci by řekli "v předpremiéře", se v Crossu představí znělka sci-fi filmového festivalu Future Gate, jehož letošní, sedmý, ročník nese podtitul Cyber Revolution. Od osmi se můžete v kavárně mrknout na promítání filmu Animatrix, v deset pak hlavní scénou proletí epická smršť metalu a houslí velkofilmového formátu aka koncert skvělých End of Scream, dále proběhne cyberpunková performance s širokou škálou tvůrčích postupů a fúzí fireshow, žonglování a fyzického divadla a večírek zakončí dva hudební sety. První v podání tuzemského producenta Malcut, který lze charakterizovat jako mutližánrový na pomezí DJ mixu a live performance v perfektní rytmické a estetické synchronizaci s vizuální složkou. A ten druhý od synthwave producenta světového významu Marvel83. Underground stage bude patřit residentním drumandbassovým DJs kolem pantáty VolumePlus a mejdanu DrumBounce s podtitulem We Still Remember, neboli vzpomínkovému mejdanu na DJe Feelu a to ve složení Houbass, R-flyer, Chombo, Skáčko, Southern Vision, The Creators, Aspire, Vircz a Dash.

Cross


Rok 2020 budiž rokem zrození nové noci s názvem Cross Temple. Noc, která tě nechá se unášet přes hranice žánrů současné elektronické hudby. K jedinečnému zážitku svou troškou přispějí sety od dvou berlínských DJs Sebo K a Minco. Minco má kořeny v Africe a je to na jejím hraní dost dobře znát, navíc je královnou momentů zvaných twist, neboli nečekaných zvratů v setech. Jedinečná směs soulfull a deep hudby kolem 120 BPM jí právem vynesla množství bookingů nejen v Evropě, Americe a na Středním východě. Sebo K začal svoje pestré sety plné žánrů jungle a breakbeat už v raných devadesátkách a propracoval se k residentuře v berlínském vyhlášeném podniku Watergate. Remixoval Ninu Kraviz či Martyna a se svojí nocí Scenario objíždí kluby po celé Evropě. Provozuje i vinyl only label se shodným názvem a jeho směs starého i nového je prostě legendární. Tyto hosty podpoří ve dvouhodinovém setu jeden z nejlepších producentů u nás Roman Rai s neméně důležitým live performerem na saxík Filipem Markesem. Lineup doplní Pat Heart a Hanz Saaen. Underground stage ovládne parta Deep Beat Avatgarde ve složení DJ Sta, Ol-Wiz a jejich velevážený host z Madridu Javi Frias ze značky Night Shift Records. 

Cross


Během sobotní noci bude celý Cross patřit setkání fanoušků drumandbassu pod názvem SNDNB - Spojuje nás DNB. Obě stage tudíž opanuje drumandbass. Na hlavním podiu pod označením headliner vystoupí hned tři producenti - Fade Black, Hybris a v deepovém setu Forbidden Society. Celá noc bude, jak je dobrým zvykem u SNDNB, v určitém tématu, tentokrát je jím Příroda. I proto bude část výdělku věnována na pomoc Austrálii. Trojici headlinerů doplní Holotrope b2b A-Cray, Dash, Noidea b2b uNtime b2b Kémo a Anti-Hero b2b Emplay. Underground stage bude pod taktovkou Shmidoo, Dry-rot, Beesu, Houbass, Mike Helper, Fllared a Madway.


FB events:

https://www.facebook.com/events/816666048764983/

https://www.facebook.com/events/2808048219216141/

https://www.facebook.com/events/808789736233213/

https://www.facebook.com/events/2433843363560089/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016