PARTYINFO

 

MOON:SHERRY W/ DAVID JACKSON (DEFECTED, DE)

Datum konání:
17.04.2020 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (malá scéna)
DJs:
David Jackson (Defected / Frank, DE)
Live:
Josef Sedloň w/ Helén Rockhousle (Radio 1), 4BeCome1 w/ percussions
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: předprodej: GoOut. net 199,- Kč / na místě 299,- Kč (pouze 200 vstupenek)

 
 
David Jackson se představí v Paláci Akropolis

Aktuálně jedním z nejlépe hodnocených mladých německých producentů je bezpochyby David Jackson. Talentovaný, teprve 19ti letý rodák z Heidelbergu, již stihl za svou relativně krátkou kariéru mnoho. Když v pouhých 14ti letech vydal svůj první track, šlo vše velmi rychle. Během krátké doby se mu dostalo podpory od velkých a vážených jmen na světové elektronické scéně, Pete Tongem počínaje, přes Kevina Saundersona až po Marka Knighta. Velmi úspěšný se stal i jeho guest mix, určen pro show Pete Tonga na BBC Radiu 1, kde ostatně jeho produkci představují pravidelně. Stejně jako na dalším věhlasném radiu Rinse FM. Aktuálně je pod křídly Defected Records, kde vydává mnoho své produkce, stejně jako u Frank Music nebo Stress Records.

 

Jeho produkce je opravdu skvělá a nejde o ní mluvit jinak než v superlativech. Davida jste mohli v České republice slyšet zatím pouze jednou a to na festivalu Mácháč 2018, kde vystoupil v rámci Techno stage. Proto si jeho druhé vystoupení určitě nenechte ujít. Tento mladý člověk má rozhodně co nabídnout a do budoucna o něm bude určitě velmi slyšet. Aktuálně si ho můžete exklusivně užít v undergroundovém Paláci Akropolis na Malé scéně. Do prodeje je uvolněno pouze 200 vstupenek, s jejich nákupem tedy neotálejte. Pokud si chcete užít aktuální německý sound a svěží vítr v taneční produkci, máte jedinečnou možnost!




O support večera se postará skvělý a jedinečný Josef Sedloň, který vystoupí v doprovodu své dvorní houslistky Helén, a 4BeCome1 se svými perkusisty.

David Jackson - "Lullaby"

David Jackson - "Weekend Hot Mix, Pete Tong BBC Radio 1"

David Jackson - "Broken Heart EP"

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016