PARTYINFO

 

BASSMATICO W/ EDWARD

Datum konání:
28.02.2020 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Main stage: Edward, Filip Foreigner, Roman Rai, Lillou, Elektrabel, Elektrom
Deep Talks stage: Subtension, Philip TBC & Lifesize MC, Mustaffa & Sheriff, Kamcza & Eska, Fingerprint, Bicman, Adepth, Woice
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: do 22:00 100,- Kč / poté 180,- Kč

 
 
Edward a další Konnekt o víkendu v klubu Cross

Čeká nás víkend plný UK garage, grime a dubstepu, což tuší všichni, kdo znají mejdany Konnekt a značku Sapyens. Ale ještě předtím doporučujeme dorazit na německého mága z labelu Giegling, Edwarda, v rámci noci Bassmatico, který si Cross už párkrát podmanil. Tak co, už se třeseš?

 

Kořeny v Egyptě, dospívání v Německu, hudební život v Česku a zážitky z mnoha hudebních cest po celém světě od Thajska přes Gambii až po Jamajku. Ucee je opravdu mezinárodní umělec a my budeme mít možnost ho vidět naživo tento čtvrtek. Spolu s ním se na hlavním pódiu objeví MCs Emsa, Afarastafa a Cocoman a beaty zahraje DJ Raazyph. Ještě předtím ale mrkněte na divadelní představení Teatr Novogo Fronta, hru Objektivně je potřeba hrabat písek reprízují v rámci Cross Attic ve čtvrtek i v pátek. Na druhé scéně bude hudební klip natáčet Popzzy English, tvrdý grime MC z Londýna, jehož si už několikrát do své show na Rinse FM pozval legendární Slimzee. Podpoří ho Ridig, krajan MoJoe a DJs Alyaz, Sir Free, a Tony P.

Cross


Páteční noc ve jménu Bassmatico přiveze už poněkolikáté oblíbeného německého zvukového mága jménem Edward, jehož zvukové kompozice využívají nečekaných zvuků a tajuplných smyček. Za pultem ho vystřídají Elektrabel, jenž v současnosti vydává nové album inspirované kultovní sci-fi podívanou Ikarie XB-1, dále residenti Filip Foreigner a Roman Rai a Lillou s Elektromem. Underground stage bude dunět drum and bassem, jehož tok budou korigovat producent Subtension, který vystoupí coby headliner. Dále Philip TBC feat. Lifesize MC, Mustaffa & Sheriff, Kamcza & Eska, Fingerprint, Bicman, Adepth a Woice

Cross


Konnekt je zpět! Trvalo to nějakou chvíli, ale jedna z nejoblíbenějších dubstep a grime klubovek se vrací. V sobotu v Crossu na scéně vedle sebe představí britskou úderku Uncle Mez, PK a Grandmixxer. Místní sílu zastoupí Smack One, Vision Of 1994, Kuba '93, Rados a Tony P, takže mejdlo až do rána je zaručené. Underground stage se ponese ve jménu Coincidence, house & techno klubovky pod záštitou rezidentů Taïno, Jesse a Pink Concrete. Ti si pozvali ostravskou legendu, filmaře a DJe Moskalus, který je známý svou prací pro Bambounou nebo label Lobster Theremin. Je čas na párty!


FB events:

https://www.facebook.com/events/498786861020257/

https://www.facebook.com/events/2493471697579802/

https://www.facebook.com/events/635501947185917/

https://www.facebook.com/events/526512751305393/

https://www.facebook.com/events/231827638241068/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016