PARTYINFO

 

TOTEM FESTIVAL 2020: ROVENSKO POD TROSKAMI

Datum konání:
28.08.2020 - 29.08.2020
Místo konání:
Rovensko pod Troskami - Camping v Ráji
DJs:
Alex Arnout (UK), Sebastian Paiza (Serkal / Alboratory / Draft, USA), SY (Ewax, DE), Kenji Tazaki (JAP), Ly Sas Variance / ONYX, GE), Pavel Krejdl & Detrik (Kovo_Shrot), dMIT.RY (Neo Violence), Daho (Technørd), Vik (Vinyl Kink), Barbora (Tetris), Theya (Tetris), Sammy Boyko (D63), Lillou, Lucas Hulan (Mikro / Telepatin), Thomas Tesla (Gram Records / Republic Artists), ABAB
Live:
Elektrabel (Axis / Subsist)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 16:00, vstup: Resident Advisor, GoOut.net 150,- Kč (jeden den), 250,- Kč (víkend), na místě: 200,- Kč (jeden den), 350,- Kč (víkend)

 
 
Totem Festival koncem prázdnin bude plný hvězd

První ročník elektronického festivalu Totem se koná 28. - 30. srpna 2020 v Rovensku pod Troskami (Český ráj), v areálu Camping v Ráji...

 

V průběhu dvou dnů se představí přes dvacet umělců, mezi kterými bude několik zahraničních hostů: Alex Arnout z Londýna, rezident párty Fuse a častý host klubu Fabric. SY, majitel berlínského labelu Ewax a stejnojmenné rezidentní noci ve Watergate. Kenji Tazaki, původem z Japonska, přijede na festival z Berlína, kde momentálně působí. Dále se můžete těšit na křehkou Ly Sas z Gruzie, která si nedávno střihla premiéru v klubu Ankali a Sebastiana Paizu, DJe / producenta z USA s kolumbijskými kořeny.

Z domácí scény to pak budou například Elektrabel, který zahraje live, Pavel Krejdl, dMIT.RY, Lucas Hulan, Thomas Tesla, Barbora, Theya, Dahø, Quickie a mnoho dalších. Areál festivalu a kempu nabízí ubytování v pokojích, chatičkách, jurtách, a také spoustu místa pro vlastní stany.

Předprodej zahájen v síti GoOut.

www.totemfestival.cz
FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016