PARTYINFO

 

NSHT W/ MUTANTI HLEDAJ VÝCHODISKO, P/\ST, HELLO MARCEL

Datum konání:
28.08.2020 - pátek
Místo konání:
Praha - Cargo Gallery
DJs:
Brigitte Noir
Live:
Mutanti hledaj východisko, P/\ST, Midub, Amibitus, Hello Marcel, VJs Laser Hazer
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:30, vstup: předprodej: www.GoOut.cz

 
 
Elektronická produkce na břehu Vltavy již dnes

NSHT má za sebou už čtyřletou jízdu po klubech v Olomouci, Brně i Praze. A právě v hlavním městě tento svátek živé elektroniky i nadále zůstává – pro letošek se jeho organizátoři rozhodli doslova zakotvit v Cargo Gallery. Pravidelní návštěvníci NSHT akcí ale moc dobře tuší, že hutné basy, syntezátorové plochy a hypnotická rytmika "krabiček" by dokázala rozhoupat i Titanic.

 

Místem činu je tentokrát Smíchovská náplavka, konkrétně nákladní člun s technickým označením M6003. Spoustu dalších písmenek v kombinaci s čísly se 28. srpna nahromadí i uvnitř této sedmdesátimetrové "lodičky". Synťáky, moduláry, drum machines, grooveboxy... Na tom všem si NSHT vždy zakládal a svou víru v bastlíře a krabičkové producenty rozhodně nehodlá měnit!

Mutanti hledaj vychodisko

Věrný ale zůstává i své specifické vizuální složce. Těšit se tak znovu můžeme na bodypainting pod UV lampami, který z každého návštěvníka vytvoří nikým neřízený zdroj pestrobarevného světla. Aby toho nebylo málo, projekce a efekty si na starost vezme pražský kolektiv Laser Hazer, který o sobě dává svým uměním stále častěji vědět na akcích po celé republice.

Past

Naopak novým směrem, který je v programu aktuálního ročníku více než patrný, jsou mimo nástrojů i mikrofony. Na pódiu se totiž v průběhu noci vystřídají hudební projekty a uskupení, které se nebojí rapu a dalších vokálních projevů: ať už v posledních měsících všemi opěvovaná experimentální dvojice P/\ST, matadoři svého žánru Mutanti hledaj východisko či roztodivní disco-punkáči Hello Marcel. Letošní program se tak bezesporu postará o náležitý zátěžový test celé Cargo Gallery.

Midub

Ještě před tím ale bude první část večera patřit čerstvému projektu Ambitus, improvizované elektronice na vlnách minimal house a ambientu, za kterou stojí dva nadšení sourozenci. Po nich pak bude své beaty, stejně precizně jako vloni, servírovat plzeňský Midub Sound. Specialitou letošního NSHT je i speciální workshop živé elektroniky, který v režii mladého a zapáleného producenta Shor Fitsch celou páteční krasojízdu zahájí – a to je silný důvod k tomu nezmeškat start!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016