PARTYINFO

 

BALATON SOUND

Datum konání:
29.06.2022 - 02.07.2022
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Archie Hamilton, Analog Balaton, Alesso, Alok, Bastian Bux, Becky Hill, Blastoyz, Candyman, Carnage, Chris Liebing, Chuck & Perge, Cloonee, Collective Machine, Danny Tenaglia, Deborah De Luca, De La Swing, Denes Toth, Dimitri Vegas & Like Mike, Dillon Francis, DJ Pola, Episode1, FISHER, Franky Rizardo, HOT X, Hernan Cattaneo b2b Nick Warren, Jamie Jones and Joseph Capriati, Jaffa Surfa & Garay, James Cole, Jonas Blue, Julian Jeweil, Ilario Alicante, Imanbek, Loco Dice, Lost Frequencies, Marc Maya, Martin Garrix, Marshmello, Malaa, Mateo & Spirit, Meduza, Metha, Miss Monique, Moksi, Nastia, Nervo, Nick Curly, Nusha, Paul Van Dyk, Pan-Pot, Poli, Raul Young, Richie Hawtin, Rizkid, Robin Schulz, Sabee, Secret Factory, SanFranciscoBeat, Sikdope, Shabaam, Space 92, Sven Väth, Svetec, Timmy Trumpet, Tini Gessler, Toni Varga, Vini Vici, Viviana Casanova, Yellow Claw
Live:
Ben Böhmer, Giolí & Assia, Giorgia Angiuli, HVOB, Modestep, Monolink, Paul Kalkbrenner, Reinier Zonneveld
Info:
http://www.balatonsound.com...
Popis:

předprodej: čtyřdenní vstupenka 210,- €, třídenní vstupenka 185,- €, denní vstupenka 65,- €

 
 
Balaton Sound zahájil letní festivalovou sezonu
5 tipů proč vyrazit na Balaton Sound

Balaton Sound je jeden z největších a nejbarevnějších elektronických plážových festivalů v Evropě. V roce 2022 se vrací po dvouleté pauze a od středy 29. června do 2. července rozzáří pobřeží Balatonu svými hity Martin Garrix, Marshmello, Alesso, Timmy Trumpet a celá řada dalších. Přinášíme 5 důvodů, proč letošní ročník nesmíte vynechat! Vstupenky za zvýhodněnou cenu budou dostupné už jen do 15. června, potom budou v prodeji již jen za tu nejvyšší cenu. Výrazná změna posune konečnou cenu permanentek o stovky korun.

 

Perfektní EDM line-up 

Každoročně Balaton Sound představuje to nejlepší ze světové elektronické scény a jinak tomu nebude i letos. Velké návraty k jezeru hlásí Martin Garrix nebo Dimitri Vegas & Like Mike. Dále se fanoušci mohou těšit na sety Aloka, Marshmello, Timmy Trumpeta nebo sledovat britskou star Becky Hill. Balaton je zkrátka defincí perfektně sestaveného party playlistu. Kompletní program i s časovým rozvrhem najdete zde.

Balaton Sound


Spojení dvou festivalů

Balaton Sound se spojil s kultovním festivalem B. my lake. Díky tomu přináší novou B stage a na ní světovou špičku mezinárodních DJs včetně techno legendy Richie Hawtina. Mezi další oznámené hvězdy patří Deborah De Luca, Sven Väth a mnoho dalších. 

Balaton Sound


Nové VIP prostory a skvělý festivalový areál

Samozřejmě, že Balaton Sound je hlavně velká párty a zábava. Balaton je dějištěm festivalu a zároveň také největším sladkovodním jezerem ve střední Evropě. Návštěvníci si mohou v rámci areálu užít dvoukilometrovou pláž, kde si každý může dopřát zábavu dle svých potřeb. Od slunění a provozování vodních sportů, přes řadu sportovišť, posilovny až po adrenalinové atrakce. Navíc Balaton Sound je jedním z festivalů, kde se investice do VIP vstupenky opravdu vyplatí. Letošní festival představí čtyři nové jedinečné VIP prostory! Každá VIP zóna nabízí širokou škálu služeb od masáží a make-up salónu až po čerstvé nápoje při příchodu nebo exkluzivní večírky přímo vedle DJs na pódiu a dalších překvapení.

Balaton Sound


Giant Streets Theatre a Fashion show

Velkolepá produkce pouličního divadla má na festivalu obrovskou odezvu. Letos na Balaton Soundu budou legendární představení od Mirror Crew, Bubble on Circus nebo také úchvatná bubenická show v podání španělského souboru Brincadeira. Giant Street Theatre nabízí velkolepá pouliční divadla, ale i spousta dalšího nehudebního programu bude bavit návštěvníky po celou dobu festivalu, jako jsou například i každodenní speciální fashion show.

Balaton Sound


Barevná a zábavná Elrow party

Tohle návštěvníci Balaton Soundu milují. Populární a barevné Elrow party. Svoji skvělou show přivezou toto léto i na Balaton Sound a na pomoc si pozvou speciální hosty jako například hvězdy FISHER či Meduza nebo britského techno DJe a producenta Jamie Jonese a italského DJe Josepha Capriatiho. Navíc je připraven i zcela nový Elrow VIP prostor s Rousseau efektem a exotickou džunglí s exkluzivními DJ sety a výhledy na hlavní Elrow stage. 

Balaton Sound


www.balatonsound.com/cz/

 
Balaton Sound oznámil druhou vlnu hlavních hvězd Balaton Sound nabízí nejlevnější vstupenky

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016