PARTYINFO

 

CONNEXIONS WITH SAN SODA (BE) & SENTINEL ISLAND DISCO (NL) & GUESTS

Datum konání:
12.08.2022 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
San Soda (BE), Sentinel Island Disco (NL), Olinství, Jorgos, Raketa85 (Jesse & Theo), Teresi & Pavel Aeling, DoZiKuR, Stuart, Namax, Etienne
Live:
VJ Annie
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 16:00, vstup: předprodej: 150,- Kč, na místě do 22:00 200,- Kč / poté 250,- Kč

Line-up:
Venkovní stage:

16:00 - 18:00 Jesse & Theo aka Raketa85

18:00 - 20:00 Teresi & Pavel Aeling

20:00 - 22:00 Jorgos

Main Stage:

22:00 - 00:00 Olinství

00:00 - 03:00 San Soda

03:00 - 06:00 Sentinel Island Disco

Tracklist.cz Underground Stage:

21:00 - 23:00 Etienne

23:00 - 01:00 DoZiKuR

01:00 - 03:00 Stuart

03:00 - 05:00 Namax
 
 
Belgičan San Soda hlavní hvězdou párty Connexions

Propojení rozličných stylů, nejen disca a house music, ale především osobní splynutí s hudbou na mezinárodní úrovni. To je Connexions. Klubová noc spojující různorodé prvky taneční hudby napříč žánry s atmosférou ostrovních slunných rytmů, jež srší lehkým uhrančivým retro nádechem. Náhodná setkání nejen na tanečním parketě s neočekávaným hudebním prožitkem. To vše jako jeden celek na místě, jež uchvátí svým nápaditým designem stejně jako hudba znějící od DJských pultů.

 

Při prvním červnovém vydání této klubové noci se jako host představil britský Danvers, polovina dua Kassian, který poté ve své tour pokračoval až do vyhlášeného berlínského Berghainu. Ten svou selekcí barevné house music rozpumpoval spodní stage klubu Cross. S touto edicí spojí Connexion všechna tři pódia, včetně toho venkovního.

Tentokrát se jako hlavní host představí matador a sběratel gramofonových desek, belgický San Soda. San Soda je v undergroundových hudebních kruzích známý jako skutečný selektor. Projevuje se to v jeho předvídatelně nepředvídatelných DJ setech, které se skládají z pečlivě vybraných skvostů objevených po letech přehrabování bedýnek s vinyly po celém světě. Každý den tráví alespoň nějaký čas hledáním vinylů, ať už online, v obchodech, na bleších trzích, nebo procházením celých sbírek. Klasický house a techno s drsným chicagským a detroitským nádechem je jeho hlavní předností. To vše prokládá veselým "disco vibem", okouzlujícím afrem nebo nadčasovými elektro nářezy. Nechává hudbu hrát tak, jak byla zamýšlena, vždy se základním smyslem pro soudržnost.


Party people skvěle propojí i další hosté a skvělí holandští sběratelé Coco a Bongo Barns z tria Sentinel Island Disco. Ti prostřednictvím své nepřeberné kolekce vinylových desek zajistí večírek s nádechem holandského disca. Stejně jako domorodí obyvatelé ostrova Sentinel si tato dvojka střeží tajemství své eklektické selekce. Jejich set je tak vždy plný překvapení. Existuje však jediná jistota... Tančit bez vydechnutí budete od začátku do konce!


Nepřeberné zkušenosti a perličky ze své sbírky desek z Austrálie a britských ostrovů představí český DJ, selektor a šéf hudebního labelu LBD Sounds. Olinství spojí tanečníky houpavými rytmy, skvělou selekcí a nevšedním výběrem nejen klasik, ale i novinek. Jeho sety srší nápaditostí a putují skrz několik generací. Osmdesátá léta se skloubí s hudební modernou, přičemž vzniká nezapomenutelná taneční extáze.


Venkovní stage rovněž zahřeje a rozpumpuje lokální matador a vinylový sběratel s láskou k house music už od 90´s Jorgos, který se ve svých setech z desek nasbíraných v Berlíně i Amsterdamu nebojí putovat napříč žánry, aby vytvořil jedinečnou atmosféru.


Jako DJ support se dále za pultem představí dvojice Teresi & Pavel Aeling, duo Jesse & Theo aka Raketa85, Tracklist.cz kolektiv ve složení DoZiKuR, Stuart a Namax, a jako čestný host vystoupí také Etienne se svou disco selekcí. Vizuální stránku celé noci si vezme na starost skvělá umělkyně VJ Annie, která díky svému citu pro detail vždy připraví krásný audiovizuální zážitek.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016