PARTYINFO

 

MÁCHÁČ 2022 - 20TH ANNIVERSARY

Datum konání:
19.08.2022 - 20.08.2022
Místo konání:
Doksy - pláž Klůček
DJs:
Afrojack, Blastoyz, Brennan Heart, Cosmic Gate, Chocolate Puma, Paul Kalkbrenner, Anna, Collé, Joris Voorn, Kolsch, Tinlicker a další
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 18:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Vstupenky na další ročník festivalu Mácháč jsou již v prodeji
Na Mácháč míří o víkendu Afrojack a Paul Kalkbrenner

Mácháč patří k nejzásadnějším tuzemským festivalům elektronické hudby, který již 20 let vozí do Česká republiky ta největší esa světové taneční scény. Kulaté výročí, které se bude slavit ve dnech 19. a 20 srpna 2022, si vyžádalo nejen skvělé obsazení v čele s headlinery Afrojackem a Paulem Kalkbrennerem, ale také se stalo zlomové pro organizaci festivalu. Dramaturgie hlavní stage, která bude široká rekordních 50 metrů a bude částečně umístěna nad hladinou jezera, se v sobotu poprvé zaměří zejména na techno a změn dozná kromě areálu i vizuální show, na které pořadatelé poprvé spolupracují se společností MINISTRY Rental Service, která technicky zajišťuje také největší hudební eventy téměř po celém světě, včetně Ultra Europe nebo festivalu Sziget.

 

Po devíti letech čekání se do České republiky vrátí nizozemský DJ a producent Afrojack, který patří mezi nejúspěšnější hitmakery poslední dekády a bude zároveň pátečním headlinerem.


Vrcholem sobotního programu pak bude vystoupení legendárního berlínského producenta Paula Kalkbrennera, jehož největší hit "Sky and Sand" bude tou pravou hymnou tohoto festivalu, který se koná přímo na břehu s nádherným výhledem na jezero.




Na písčité pláži Klůček u Máchova jezera letos vystoupí také Chocolate Puma, Cosmic Gate, Brennan Heart, Joris Voorn, Anna, Tinlicker, Kölsch, Blastoyz a přední domácí DJs. 




Předprodej vstupenek probíhá exkluzivně prostřednictvím sítě www.goout.net. Jednodenní i dvoudenní vstupenky zakoupíte také na místě.

www.machac.cz
www.facebook.com/festivalmachac
www.instagram.com/festivalmachac

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016