PARTYINFO

 

SAMA' ABDULHADI

Datum konání:
07.04.2023 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Sama' Abdulhadi
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: 400,- Kč + poplatky www.roxy.cz

 
 
V klubu Roxy právě začal maraton techna

Maraton techna ve vyhlášeném pražském klubu Roxy odstartoval už v pátek s příjezdem Fjaak, jejichž analogová produkce osciluje mezi power housem a bouřlivým technem, v sobotu pak dorazila dlouho očekávaná Anna, ale ani v dalších dnech se vaše nohy nezastaví... Další zvučná jména totiž následují!

 

7.4. Sama' Abdulhadi

"Když jsem objevila techno a vyrazila na svůj první rave, poprvé jsem nemyslela na nic důležitého. Moje hlava prostě vypla," říká Sama' Abdulhadi v profilu Portrait of Sama' Abdulhadi Resident Advisoru. "Proto jsem k technu tak přirostla, protože jen tehdy je život prostě život. Jsem v téhle třetí dimenzi a nechávám všemu volný průběh..." Její set patří na kanálu Boiler Roomu mezi 10 nejsledovanějších za celou jeho historii. Během jejího českého poprvé ji doprovodí Biodan a James D, na 2nd stage Ark3r.

Sama Abdulhadi


21.4. CLTX

Techno meets metal! Chameleon Paolo Ferrara aka CLTX slibuje EBM, novou vlnou i heavymetal. "Jsem anarchický "badass", který bojuje za sjednocení lidí prostřednictvím hudby bez ohledu na společenské bariéry a zas*aná pravidla," říká. Vedle CLTX jde o druhé jméno, které míchá techno s metalem a které klub Roxy v dubnu uvede v české premiéře.

CLTX


29.4. VTSS

Make you scream! Rychlá, drsná, nekompromisní. Martyna Maja alias VTSS zastupuje tvrdé a výbušné techno, to v jejím pojetí koketuje s opojnou hudbou 90´s. Vydává u Ninja Tune. "Chci všechno," dodává pro Mixmag, který ji označuje za bouřlivou královnu žánru rave, jež svými sety boří pravidla.

VTSS


www.roxy.cz

 
Palestinská rebelka Sama' Abdulhadi míří poprvé k nám

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016