PARTYINFO

 

SEA STAR FESTIVAL

Datum konání:
19.05.2023 - 20.05.2023
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Robin Schulz, Mahmut Orhan, Senidah, Hiljson Mandela, Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Miličević, DJ Jock & Shipe, Tim Urbanya & Alessio, Joker Out, Nika Turković, Dzipsii, Vanillaz, Ilija Rudman, Indira Paganotto, Krankšvester, Grše, 30Zona, Fox & Surreal, Ružno pače, Podočnjaci, Miach, Micka Lifa, TTM, Masayah, Thicc Boi, At The Spot, RNB Confusion Sound System, Ian F, Marcel, SMT#nG, Aldo Morro, Pablo Panda, Recep, Bronski, Marin Biočić, VIITO
Live:
The Prodigy
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej: www.seastarfesival.com

 
 
Festival Sea Star v Umagu rozšířil svůj program
Chorvatský festival Sea Star má kompletní line-up

Sea Star Festival, druhý nejnavštěvovanější chorvatský festival, má kompletní lineup! Od 19. do 20. května se úchvatné pláže laguny Stella Maris a křišťálově čisté Jaderské moře opět stanou nezapomenutelnou kulisou pro přelomový pátý ročník festivalu! EXIT tým, který stojí za organizací, potvrdil pozoruhodný line-up v čele s legendárními The Prodigy, multi-platinovým hitmakerem Robinem Schulzem a celou řadou mezinárodních i regionálních hvězd, mezi nimiž nechybí Indira Paganotto, Mahmut Orhan, Daria Kolosova, Etapp Kyle, Senidah, Hiljson Mandela, Krankšvester a mnoho dalších! Vzhledem k obrovskému zájmu z celé Evropy jsou již dvě třetiny vstupenek vyprodány. Vstupenky za zvýhodněné ceny budou v prodeji pouze do půlnoci 14. dubna!

 

Sea Star Festival je součástí rodiny festivalů EXIT a v loňském roce se konal poprvé po dvouleté pauze. Od svého vzniku v roce 2017 se na festivalu představilo více než 100 mezinárodních a regionálních interpretů, včetně superhvězd jako Wu-Tang Clan, Cypress Hill, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Amelie Lens, Sven Vath, Hurts, Paul van Dyk, Ofenbach a řady dalších. Pátý ročník Sea Star, který zahájí festivalovou a letní sezonu, přiveze 19. a 20. května do Stella Maris Resortu Plava Laguna v Umagu super silný line-up a koncerty proběhnou na čtyřech scénách – Tesla Main Stage, Nautilus Arena, Electric Waves a Silent Octopus.

 

Pátek 19. května

Pátečnímu programu vévodí jeden z největších světových hitmakerů Robin Schulz spolu s Mahmutem Orhanem, trapové stars Senidah a Hiljsonem Mandelou, skvělé b2b sety, během nichž se představí Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Miličević, DJ Jock & Shipe a Tim Urbanya & Alessio, dále pak Joker Out, Nika Turković, Dzipsii a Vanillaz a program Electric Waves stage vede Ilija Rudman.

Sobota 20. května

V sobotu se na hlavní festivalové Tesla Main Stage představí elektro-punkoví velikáni The Prodigy, vycházející techno hvězda Indira Paganotto, to nejlepší z regionálního trapu – Krankšvester, Grše, 30Zona, Fox & Surreal, Ružno pače, Podočnjaci, Miach, Micka Lifa, TTM, Masayah, Thicc Boi, At The Spot a RNB Confusion Sound System, a také line-up Electric Waves v čele s Ianem F a Marcelem.

Sea Star Festival
Léto začíná se Sea Star Festivalem!

Letošní ročník Sea Star festivalu opět zahájí festivalovou a letní sezonu na chorvatském pobřeží! Koná se ve městě Umag, nejzápadnějším městě chorvatského pobřeží se středomořským podnebím a úzkými křivolakými uličkami, které je jednou z nejznámějších turistických destinací na Istrii. Od slovinských hranic je vzdálen pouhých 12 km a od italských 35 km.

Festival se koná v krásném letovisku Stella Maris v chorvatském Umagu a jeho kapacita je přibližně 20 - 25.000 návštěvníků. Dvě hlavní scény, Tesla Stage a Nautilus Arena, umístěné uvnitř stadionu ATP, patří k technicky nejvyspělejším v této části Evropy, protože je provozuje stejný produkční tým, který má na starosti světoznámou EXIT Dance Arenu.

Sea Star Festival


Vstupenky za aktuální cenu k dostání pouze do 14. dubna

Pro obrovský zájem jsou vstupenky za zvýhodněnou cenu od 39,- € k dispozici pouze do půlnoci 14. dubna! Vstupenky lze zakoupit na oficiálních stránkách festivalu, stejně jako jednodenní vstupenky, VIP Gold vstupenky a Onstage Experience VIP, které umožňují vstup na hlavní pódia.

Letošní ročník festivalu Sea Star se uskuteční za podpory Chorvatského turistického sdružení, Istrijské župy, města Umag, Turistického sdružení města Umag, Turistického sdružení Istrijské župy a Plava Laguna.

 
Festival Sea Star doplnil program

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016